Hoe werk ik mijn Google Play-factureringsgegevens bij?

Om je gegevens voor Google Play-facturering bij te werken, ga je naar je Google Play-accountpagina op play.google.com/store/account en volg je de onderstaande stappen.

Overstappen naar een Google Play-betaalmiddel dat al is ingeschakeld in je account

1. Ga naar payments.google.com en meld je aan bij het account dat je gebruikt op Google Play.

2. Selecteer Abonnementen en services (Subscriptions and services) aan de linkerkant van het scherm.

3. Selecteer Netflix.

4. Selecteer het vervolgkeuzemenu Betalen met (Pay with).

5. Kies een beschikbaar betaalmiddel.

6. Klik op Opslaan (Save).

Je Google Play-betaalmiddel wijzigen naar een nieuwe creditcard of bankpas

1. Ga naar payments.google.com en meld je aan bij het account dat je gebruikt op Google Play.

2. Selecteer Betaalmiddelen (Payment Methods).

3. Selecteer Betaalmiddel toevoegen (Add payment method).

4. Volg de instructies op het scherm om het toevoegen van de nieuwe kaart of pas te voltooien.

5. Selecteer Abonnementen en services (Subscriptions and services) aan de linkerkant van het scherm.

6. Selecteer Netflix.

7. Selecteer het vervolgkeuzemenu Betalen met (Pay with).

8. Kies een beschikbaar betaalmiddel.

9. Klik op Opslaan (Save).

Ga voor meer informatie over het bijwerken van je factureringsgegevens in Google Play, inclusief beschikbare betaalmiddelen, naar Abonnementen op Google Play. Volg de stappen van Google over het oplossen van betalingsproblemen met je account als je de bovenstaande stappen niet goed kunt uitvoeren.