Series en films delen op mobiele apparaten

Je kunt series en films van Netflix delen met de functie voor delen die beschikbaar is op de meeste mobiele apparaten, waaronder Android-telefoons en -tablets en iPhone, iPad en iPod touch.

1. Ga op je apparaat naar de detailpagina van de serie of film die je wilt delen.

2. Tik op Delen.

3. Kies de app die je wilt gebruiken en deel titels via deze app.

Inloggen met Facebook

Netflix biedt niet langer de optie voor registratie via Facebook, maar bieden ondersteuning aan leden die zich eerder voor Netflix hebben geregistreerd via hun Facebook-account. Klik op Inloggen met Facebook en gebruik je Facebook-profielfoto als je Netflix-profielfoto.

Je account loskoppelen van Facebook

Als je je Netflix-account wilt loskoppelen van Facebook, volg je een van de onderstaande opties. Nadat je dit hebt gedaan, kun je je account niet opnieuw koppelen.

Loskoppelen via de Netflix-website:

1. Log in bij de Netflix-website.

2. Selecteer het profiel dat je wilt loskoppelen van Facebook.

3. Selecteer je naam in de rechterbovenhoek en vervolgens Account.

4. Selecteer Instellingen voor social media.

5. Selecteer Loskoppelen.

Loskoppelen via de Facebook-website:

1. Ga naar facebook.com/settings terwijl je bent ingelogd bij je Facebook-account.

2. Selecteer Apps en websites.

3. Ga op het tabblad Verlopen naar Netflix.

• Selecteer Alles weergeven als je Netflix niet ziet.

4. Klik op het vakje naast het Netflix-logo, scrol omhoog en selecteer Verwijderen.

5. Selecteer ter bevestiging nogmaals Verwijderen en selecteer Klaar.