Mijn lijst (Mijn lijst) ontbreekt op mijn iPhone, iPad of iPod touch.

Mijn lijst (My List) verschijnt meestal ergens binnen de lijst met categorieën in de Netflix-app. Als Mijn lijst (My List) niet wordt weergegeven op je iPad, iPhone of iPod touch, komt dit mogelijk doordat je Netflix-account nog nieuw is. Het kan ongeveer vijftien minuten duren voordat Mijn lijst (My List) is gegenereerd nadat je een Netflix-account hebt gemaakt.

Volg de onderstaande stappen als je deze procedure wilt doorlopen:

1. Speel minstens vijf minuten lang een titel af.

2. Meld je af bij de Netflix-app en meld je daarna weer aan.

Mijn lijst (My List) wordt nu weergegeven in de lijst met categorieën in de Netflix-app.