Netflix geeft de melding 'Je hebt downloads op te veel apparaten.'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Je hebt downloads op te veel apparaten.

Dit bericht geeft aan dat je het maximum aantal apparaten waarop je gedownloade titels gelijktijdig kunt opslaan, hebt overschreden. Je kunt, afhankelijk van je account, één, twee of vier apparaten gebruiken om titels te downloaden. Als je op een nieuw apparaat wilt downloaden, kun je gedownloade titels van een bestaand apparaat verwijderen of je streamingabonnement upgraden.

Gedownloade titels van een bestaand apparaat verwijderen

Als je een apparaat niet langer wilt gebruiken om gedownloade titels te bekijken, kun je die titels van het apparaat verwijderen. Nadat je alle gedownloade titels van het apparaat hebt verwijderd, maak je verbinding met internet en open je de Netflix-app. Hierdoor zien onze systemen dat het apparaat niet langer wordt gebruikt om gedownloade content te bekijken en kun je titels op een nieuw apparaat downloaden.

Ben je een apparaat verloren, is het defect of kan het om een andere reden geen verbinding maken met Netflix? Meld je dan aan bij je account en ga naar Netflix.com/DeviceManagement om het apparaat uit je account te verwijderen. Apparaten verlopen automatisch en tellen niet meer mee voor de apparaatlimiet als ze 30 dagen niet zijn gebruikt.

Je streamingabonnement upgraden

Als je gedownloade titels op meer apparaten wilt opslaan, kun je je streamingabonnement upgraden. Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk.

Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/ChangePlan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.

globe