Kan geen serie of film downloaden

Kun je een serie of film niet downloaden vanaf Netflix op je apparaat? Kies dan de optie die je probleem het best beschrijft.

Foutmelding of -code tijdens het downloaden

Voor een artikel met stappen voor het oplossen van de fout, zoek je in ons Helpcentrum naar de exacte foutmelding of -code.

Kan niet alle titels downloaden

Als je alleen bepaalde series en films kunt downloaden of als je het downloadpictogram downloadpictogram niet ziet naast de titel die je offline wilt kijken, kun je de titel niet downloaden.

Lees waarom je niet alle titels kunt downloaden.

Kan de downloadoptie niet vinden

Als je de downloadoptie niet kunt vinden of het downloadpictogram Knop Downloaden nergens ziet op Netflix op je apparaat:

Als je apparaat wel kan downloaden, maar er toch problemen optreden, ligt dit misschien aan een ander probleem.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

De Netflix-app bijwerken

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store en tik op Updaten.

Je kunt ook de Netflix-app bijwerken met deze stappen:

1. Open de app Play Store. Als je deze app niet hebt, moet je mogelijk een probleem oplossen met Play Store.

2. Typ 'Netflix' in de zoekbalk.

3. Tik in de lijst op de Netflix-app. Volg in plaats hiervan de stappen in dit artikel als je de Netflix-app niet kunt vinden.

4. Tik op Bijwerken. Als je deze optie niet ziet, is de app al bijgewerkt.

Werk je Android OS-versie bij

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Systeem > Systeemupdate.

3. Controleer op beschikbare updates en installeer deze.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

Downloadopslag inschakelen

1. Ga in het Android-startscherm naar Instellingen.

2. Selecteer Apps of App-beheerder.

3. Selecteer Netflix.

4. Selecteer Toestemmingen.

5. Stel Opslag in op Aan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

iPhone of iPad

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

Je iOS-versie bijwerken

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.

Fire-tablet

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op Appstore.

2. Tik linksboven op Menu menuknop en tik op App-updates.

3. Zoek in de lijst naar de Netflix-app en tik op Bijwerken. Als de Netflix-app niet in de lijst staat, is deze al bijgewerkt.

4. Tik op Openen wanneer het bijwerken is voltooid en probeer Netflix opnieuw.

Je Fire OS-versie bijwerken

1. Open de app Instellingen (Settings).

2. Tik op Apparaatopties > Systeemupdates > Nu controleren.

3. Tik op Bijwerken om de update te installeren. Als je Geen updates gevonden ziet, is je apparaat al up-to-date.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je tablet weer is opgestart.

Windows-computer

Opmerking:
Downloads worden ondersteund op Windows 10- of 11-computers waarop de Netflix-app uit de Microsoft Store wordt gebruikt.

Volg deze stappen om het probleem op te lossen.

Werk je Windows-versie bij

Gebruik de links hieronder voor de stappen voor het controleren op updates voor je versie van Windows en probeer Netflix opnieuw.

Computers waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd, kunnen niet worden bijgewerkt naar een versie die Netflix ondersteunt. Je kunt het beste een computer met Windows 10 of hoger gebruiken.

Je Windows-versie controleren

Op Windows 10-computers moet Windows-versie 1607 of hoger zijn geïnstalleerd.

Controleer als volgt je versie:

1. Druk op je toetsenbord op de Windows-toets.

2. Typ 'Informatie over uw pc' en klik op Info.

3. Controleer het versienummer onder Windows-specificaties.

Is het versienummer lager dan 1607 en zijn er geen Windows-updates beschikbaar? Neem dan contact op met de computerfabrikant of Microsoft Support voor hulp bij het bijwerken van je computer naar een ondersteunde versie.