Netflix-fout NQL.22005

Als je de foutcode NQL.22005 ziet op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met een van de volgende meldingen:

Te veel video's gedownload
Verwijder downloads van dit apparaat of van een ander apparaat in je abonnement. (NQL.22005)
Downloadfout
Je hebt te veel gedownloade video's. Verwijder een video en probeer het opnieuw. (NQL.22005)

Dit bericht geeft aan dat je het maximum aantal gelijktijdige gedownloade titels bij dezelfde licentieovereenkomst hebt overschreden.

Onze content is doorgaans in gebundelde titels van afzonderlijke studio's en distributeurs gelicentieerd. In sommige gevallen is het aantal titels onder dezelfde overeenkomst die je gelijktijdig kunt downloaden beperkt. We stellen deze limieten alleen in wanneer we dit volgens licentieovereenkomsten verplicht zijn. Doorgaans kun je alle afleveringen van één seizoen van een serie wel gelijktijdig downloaden, maar als je meerdere afleveringen uit verschillende seizoenen downloadt, kan de foutmelding worden weergegeven.

Je kunt deze fout simpelweg oplossen door downloads die je al hebt bekeken te verwijderen.

Downloads verwijderen op je apparaat

Verwijder als volgt één download:

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Downloads en tik op een serie of film.

4. Tik naast de aflevering of film met het probleem op het pictogram met de downloadstatus .

5. Tik op Download verwijderen .

Verwijder als volgt alle downloads:

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen .

5. Tik op Alle downloads verwijderen en tik op OK.