Netflix geeft de foutmelding 'Er is een probleem met deze download. (VC2-CV2-B23000)'

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Er is een probleem met deze download. (VC2-CV2-B23000)' (There was a problem with this download. (VC2-CV2-B23000)).

Dit bericht geeft aan dat je het maximale aantal apparaten waarop je gedownloade titels gelijktijdig kunt opslaan, hebt overschreden. Je kunt, afhankelijk van je account, één, twee of vier apparaten gebruiken om titels te downloaden. Als je op een nieuw apparaat wilt downloaden, kun je gedownloade titels van een bestaand apparaat verwijderen of je streamingabonnement upgraden.

Gedownloade titels van een bestaand apparaat verwijderen

Als je een apparaat niet langer wilt gebruiken om gedownloade titels te bekijken, kun je die titels van het apparaat verwijderen. Nadat je alle gedownloade titels van het apparaat hebt verwijderd, maak je verbinding met internet en open je de Netflix-app. Hierdoor zien onze systemen dat het apparaat niet langer wordt gebruikt om gedownloade content te bekijken en kun je titels op een nieuw apparaat downloaden.

Als je een apparaat bent kwijtgeraakt of als een apparaat defect is, of als je op een andere manier geen verbinding met Netflix kunt maken, verloopt het apparaat automatisch na 30 dagen. Daarna kun je weer titels op een ander apparaat downloaden.

Je abonnement wijzigen

Als je gedownloade titels op meer apparaten wilt opslaan, kun je overstappen naar een ondersteund abonnement. Met onze abonnementen kun je content streamen en gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk.