Netflix-fout C7121-1331

Als de foutcode C7121-1331 optreedt op je Google Chromebook of Chromebox, komt dit meestal door een probleem met de gebruikte Chrome-versie. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Je computer bijwerken

1. Maak op je computer verbinding met internet via wifi of Ethernet. Er kunnen geen updates worden geïnstalleerd als je bent verbonden via een mobiel netwerk.

2. Klik op het statusgebied (rechtsonder, waar je accountfoto wordt weergegeven).

3. Selecteer Instellingen (Settings).

4. Selecteer Over Chrome OS (About Chrome OS) in het menu aan de linkerkant van de pagina.

5. Selecteer Controleren op updates en updates uitvoeren (Check for and apply updates).

6. Op je computer worden benodigde updates geïnstalleerd. Nadat de updates zijn geïnstalleerd, selecteer je Herstart om bij te werken (Restart to update).

7. Probeer Netflix opnieuw nadat je computer opnieuw is opgestart.

Zorg ervoor dat je een stabiel Chrome-kanaal gebruikt

Waarschuwing: Als je overstapt van een experimenteel kanaal op een stabiel kanaal, wordt alles van je Chromebook verwijderd. Dit geldt ook voor gedownloade bestanden, foto's, machtigingen van eigenaren, en opgeslagen netwerken voor alle accounts. Je moet opnieuw inloggen op je Google-account.
  1. Meld je aan op je Chromebook met het account van de eigenaar.

2. Selecteer rechtsonder de tijd.

3. Selecteer Instellingen tandwielpictogram.

4. Selecteer linksonder Over Chrome OS.

5. Selecteer Aanvullende details.

6. Selecteer Kanaal wijzigen naast Kanaal.

7. Selecteer Stabiel.

8. Selecteer Kanaal wijzigen (Change channel).

9. Probeer Netflix opnieuw.

Controleer je Chrome-versie

1. Klik rechtsonder in het statusgebied, waar je accountafbeelding wordt weergegeven.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Info over Chrome OS (About Chrome OS) boven aan de pagina om je versie te bekijken.

• Als je versie 68.0.3440.117 of lager hebt, moet je bij de apparaatfabrikant navragen hoe je Chrome bijwerkt naar versie 68.0.3440.118 of hoger. Als je Chrome niet kunt bijwerken, moet je een ander apparaat gebruiken waarop je Netflix kunt blijven kijken.

• Neem contact op met de klantenservice van Netflix als je versie 68.0.3440.118 of hoger gebruikt en nog steeds deze foutmelding krijgt. We onderzoeken de kwestie dan.