Series en films beoordelen

Als je betere suggesties wilt krijgen voor series en films die je mogelijk leuk vindt, kun je via een duim omhoog/omlaag titels beoordelen die je hebt gekeken.

Netflix bekijkt het volgende om een beter idee te krijgen van welke titels je aanspreken:

• Het genre van series of films

• Je eerdere beoordelingen

• Je kijkgeschiedenis

• De beoordelingen van Netflix-leden die dezelfde smaak hebben als jij

Het percentage naast een titel laat zien in hoeverre de titel volgens ons past bij jouw specifieke profiel.

De beoordelingen die je geeft, helpen ons ook om populaire series en films op Netflix aan te bevelen. Op Android-telefoons en -tablets, op tv's en in webbrowsers krijgen series en films met de meest positieve beoordelingen het label Meeste likes.

Bekijk je eerdere beoordelingen:

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Open de instellingen Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt bekijken.

3. Open Beoordelingen. Er wordt een lijst met je beoordelingen weergegeven.

Opmerking:
Sommige oudere apparaten tonen sterren in plaats van een duim omhoog/omlaag. Ga naar Netflix.com of gebruik de Netflix-app als je beoordelingen met een duim omhoog/omlaag wilt opslaan.