Cum funcționează profilurile Netflix pentru jocuri?

Redarea jocurilor Netflix se face cu ajutorul acelorași profiluri utilizate pentru a viziona conținutul Netflix.

La lansarea jocului, alege profilul. Progresul în joc va fi salvat pe profilul ales.

Unele jocuri utilizează salvările pe Cloud. Astfel, poți continua de unde te-ai oprit pe orice dispozitiv care este conectat cu același cont și profil. Pentru mai multe informații, accesează Cum funcționează salvările jocurilor pe Netflix?

Dacă ștergi un profil, vei pierde salvările din jocuri și informațiile despre ce titluri ai vizionat sau ai salvat în Lista mea pe profilul respectiv.