Netflix-fel OF.NA.2

Om du stöter på felkoden OF.NA.2 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Nerladdningsfunktionen är inte aktiverad
Tryck på OK för att uppdatera appen, eller prova med en annan enhet. (OF.NA.2) (Download Feature Not Enabled. Tap OK to reload the app or try a different device.)
Nerladdningsfunktionen är för närvarande inaktiverad på grund av ett DRM-fel på enheten. Tryck på OK om du vill återställa appen och försöka igen. (OF.NA.2) (The download feature is not currently enabled because of a device DRM error. Tap OK if you wish to reset the app and try again.)

Detta betyder oftast att information som lagrats på din enhet måste uppdateras eller att det finns ett problem med enhetens kompatibilitet. Välj OK på felskärmen för att ladda om Netflix-appen. Prova sedan att spela upp serien eller filmen igen.