Det står ”Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare.”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (Cannot play title. Please try again later.)

Det beror oftast på ett problem med nätverksanslutningen som hindrar din enhet från att nå Netflix. Följ nedanstående felsökningssteg för att lösa problemet.

Starta om din iPhone eller iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Kontrollera att ditt nätverk kan spela upp Netflix

Offentliga nätverk:

Fråga om Netflix är blockerat när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga platser som kaféer, hotell eller skolor.

Privata nätverk:

Se efter om din anslutning är långsammare än våra rekommenderade hastigheter och kontakta din internetleverantör om du behöver hjälp.

Om du ansluter via en trådlös surfzon, eller från ett mobil- eller satellitnätverk, kan det hända att din anslutning är för långsam för att du ska kunna använda Netflix.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din enhet och all hemnätverksutrustning vara urkopplade samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av den mobila enheten.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på enheten och försök använda Netflix igen.

Förbättra din Wi-Fi-signal

Så här förbättrar du din Wi-Fi-signal:

• Flytta routern och enheten närmare varandra. Om möjligt, se till att de är i samma rum.

• Flytta routern längre bort från andra trådlösa enheter och apparater.

• Ställ routern på en öppen plats högre upp. Routrar får bättre signal när de står på ett skrivbord eller i en bokhylla.

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.