Operativsystem och webbläsare som stöds av Netflix

Du kan skapa ett konto och titta på Netflix i en webbläsare på din dator eller iPad.

Webbläsare som stöds

Om du inte kan registrera dig, logga in eller titta på Netflix i en webbläsare kan det hända att du måste uppdatera din dator, mobila enhet eller webbläsare för att uppfylla Netflix krav på operativsystem och webbläsarversion, som anges nedan.

Krav på operativsystem och webbläsarversion

Kontrollera vilka operativsystem och webbläsarversioner som krävs för att kunna titta på Netflix i en webbläsare.

Windows

Om du vill titta på Netflix i en webbläsare på en Windows-dator måste du ha installerat Windows 8, Windows 10 eller Windows 11.

Du måste använda en av webbläsarversionerna på listan nedan.

Webbläsare

Version som krävs

Maximal upplösning

Edge

118 eller senare

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller senare

Full HD (1080p)

Firefox

111 eller senare

HD (720p)

Opera

92 eller senare

HD (720p)

*Ultra HD (2160p) finns endast på Windows-datorer som uppfyller dessa Ultra HD-krav.

Mac

Om du vill titta på Netflix i en webbläsare på din Mac-dator måste du ha installerat macOS 10.15 eller senare.

Du måste använda en version som uppfyller webbläsarkraven nedan.

Webbläsare

Version som krävs

Maximal bildupplösning

Safari

11 eller senare

Ultra HD (2160p)*

Chrome

106 eller senare

Full HD (1080p)

Edge

118 eller senare

HD (720p)

Firefox

111 eller senare

HD (720p)

Opera

92 eller senare

HD (720p)

*Ultra HD är endast tillgängligt på Mac-datorer med macOS 11.0 eller senare. Vidare måste datorn uppfylla dessa Ultra HD-krav. Mac-datorer med macOS 10.15 streamar i upp till Full HD (1080p).

Chromebook

Om du vill titta på Netflix i en webbläsare på din Chromebook måste du ha installerat ChromeOS 76 eller senare.

Du måste använda en version som uppfyller webbläsarkraven nedan.

Webbläsare

Version som krävs

Maximal bildupplösning

Chrome

106 eller senare

Full HD (1080p)

iPad

Om du vill titta på Netflix på din iPad måste du ha installerat iPadOS 13 eller senare.

Du måste använda en version som uppfyller webbläsarkraven nedan.

Webbläsare

Version som krävs

Maximal bildupplösning

Safari

11 eller senare

Full HD (1080p)

Linux

Du kan titta på Netflix i en webbläsare på datorer med vissa GNU/Linux-operativsystem.

På grund av det finns så många konfigurationer av Linux kan vi inte garantera att Netflix fungerar på enheter med ett Linux-operativsystem, och problem kan uppstå. Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med felsökning av enheter med Linux-operativsystem.

Du måste använda en version som uppfyller webbläsarkraven nedan.

Webbläsare

Version som krävs

Maximal bildupplösning

Chrome

106 eller senare

HD (720p)

Firefox

111 eller senare

HD (720p)

Edge

118 eller senare

HD (720p)

Opera

92 eller senare

HD (720p)