Hur uppdaterar jag Netflix-appen på min Amazon Kindle Fire eller Fire-surfplatta?

Följ stegen för din enhet nedan för att uppdatera Netflix-appen på din Amazon-surfplatta.

Fire-surfplatta

1. Välj Appar (Apps) på Fires hemskärm.

2. Välj Butik (Store).

3. Tryck på menyikonen längst upp till vänster på skärmen.

4. Välj App-uppdateringar (App Updates).

5. Tryck på knappen Uppdatera (Update) bredvid Netflix-appen.

Obs!
Om alternativet för att uppdatera Netflix inte visas använder du redan den senaste versionen av appen.

Kindle Fire-surfplatta

1. Välj Appar (Apps) på Kindle Fires hemskärm.

2. Välj Butik (Store).

3. Tryck på menyikonen längst upp till vänster på skärmen.

4. Välj App-uppdateringar (App Updates).

5. Tryck på knappen Uppdatera (Update) bredvid Netflix-appen.

Obs!
Om alternativet för att uppdatera Netflix inte visas använder du redan den senaste versionen av appen.