Det står ”Det går inte att genomföra köpet”.

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Det går inte att genomföra köpet
Netflix är inte kompatibelt med denna enhet (Unable to purchase. Netflix is not compatible with this device)

Det tyder oftast på att din enhet inte är kompatibel med den senaste versionen av Netflix-appen. Följ stegen nedan för att kontrollera vilken iOS-version du har och om det går att ladda ner Netflix på denna enhet.

Kontrollera din iOS-version

Du måste ha en iPhone eller iPad med iOS/iPadOS 16 eller senare för att kunna ladda ner Netflix-appen.

Så här kontrollerar du vilken version du har:

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Bläddra ner och välj Allmänt (General).

3. Välj Om (About).

4. Versionsnumret visas bredvid Version.

Om du använder en tidigare OS-version än 16, och har laddat ner Netflix-appen tidigare, kan du besöka Apples supportwebbplats för instruktioner om hur du laddar ner Netflix-appen igen.

Om du använder en tidigare OS-version än 16 och inte har laddat ner Netflix-appen tidigare måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Om din iOS-version är lägre än 5.0 måste du använda en annan enhet för att streama Netflix.