Netflix-fel M7121-3078

Om du stöter på felkoden M7121-3078 på din dator tillsammans med följande meddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Det verkar som att din webbläsare inte längre stöds. (Pardon the interruption. Looks like your browser is no longer supported.) Installera den senaste versionen eller försök med en annan webbläsare.

Det här felet betyder att du måste uppdatera din Chrome-webbläsare till en version som stöds av Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Uppdatera Google Chrome
  1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer .

2. Klicka på Hjälp (Help) > Om Google Chrome (About Google Chrome).

3. Vänta medan Chrome automatiskt söker efter nya uppdateringar.

4. Välj Starta om (Relaunch) om en uppdatering finns tillgänglig.

5. Prova Netflix igen.

Om du stöter på problem med att uppdatera Chrome kan du följa Googles steg för att åtgärda misslyckade uppdateringar eller kontrollera att din enhet uppfyller Chromes systemkrav.

Om du stöter på det här felet i en annan webbläsare än Google Chrome innebär det att webbläsaren inte stöds. För att fortsätta titta måste du använda en webbläsare som stöds.