Hur man justerar skärmens ljusstyrka

Inställningen för ljusstyrka finns tillgänglig i gränssnittet på Android-enheter, iPhone och iPad. Så här justerar du ljusstyrkan för en serie eller film på din mobila enhet:

1. Tryck på en serie eller film medan den spelas upp.

2. Flytta skjutreglaget uppåt eller nedåt för att öka eller minska ljusstyrkan.

Det finns ingen inställning för ljusstyrka direkt i gränssnittet när du tittar med en webbläsare eller på en tv. Använd enhetens inställningar för att justera ljusstyrkan.