Så här ändrar du språk på Netflix

Du kan ändra språk på Netflix och även på undertexter och dubbning.

Ändra språk på Netflix

Tv eller streamingenhet

1. Öppna Netflix-appen och gå till sidan för att växla profiler.

2. Gå till profilen du vill ändra och välj redigeringsikonen .

3. Välj Språk .

4. Välj ett språk. Det nya språket kommer att sparas automatiskt.

5. Välj Klar (Done).

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på Hantera profiler .

5. Välj profilen du vill redigera.

6. Tryck på Visningsspråk .

7. Välj ett språk. Det nya språket kommer att sparas automatiskt.

Webbläsare

1. Gå till din kontosida i en webbläsare.

2. Välj en profil i sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj Språk (Languages).

4. Välj ett Visningsspråk (Display Language).

5. Välj Spara (Save).

• Om språket inte ändras på din enhet kan du behöva logga ut och sedan logga in igen.

Ändra språk på undertexter eller dubbning

Tv eller streamingenhet

1. Öppna Netflix-appen och börja spela upp en serie eller film.

2. Pausa Netflix och välj uppspelningskontrollerna längst ner på skärmen.

3. Välj Annat (Other).

4. Välj önskade språk för ljud och undertexter. Dina val sparas automatiskt.

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på Hantera profiler .

5. Välj profilen du vill redigera.

6. Tryck på Ljud och undertexter .

7. Välj språken du vill använda under Ljud och undertexter (Audio & Subtitles). De nya språken kommer att sparas automatiskt.

Webbläsare

1. Gå till din kontosida i en webbläsare.

2. Välj en profil i sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj Språk (Languages).

4. Välj språken du vill använda under Språk för serier och filmer (Shows & Movies Languages).

5. Välj Spara (Save).

Obs!
På de flesta tv-apparater och tv-anslutna enheter visar Netflix 5–7 relevanta språk baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. Mobila Android-enheter, iPhone, iPad och webbläsare visar alla språk som är tillgängliga för en titel. Alla språk är inte tillgängliga för alla titlar.