Hur installerar jag Silverlight på min Mac?

Silverlight är det plugin-program för webbläsaren som gör att du kan titta på serier och filmer på din dator. Följ stegen nedan för att installera plugin-programmet Silverlight på din Mac.

1. Öppna Netflix, välj vilken titel som helst och spela upp den.

2. När en Silverlight-dialogruta visas väljer duInstallera nu (Install Now).

3. Öppna sidan Hämtade filer (Downloads) och dubbelklicka på Silverlight.dmg.

• I Safari finns Hämtade filer (Downloads) i webbläsarens övre högra hörn.

• I Firefox är Hämtade filer (Downloads) ett separat fönster som finns i Dock.

• I Chrome finns Hämtade filer (Downloads) i rullgardinsmenyn Fönster (Window) i webbläsarens övre vänstra hörn.

4. Högerklicka på eller håll ner Control på tangentbordet och klicka på Silverlight.pkg.

5. Välj Öppna (Open) i pop-up-menyn.

6. Välj Öppna (Open) när du ser meddelandet Silverlight.pkg kommer inte från Mac App Store. Är du säker på att du vill öppna den? Genom att öppna "Silverlight.pkg" kan den alltid köras på denna Mac. (Silverlight.pkg is not from the Mac App Store. Are you sure you want to open it? Opening Silverlight.pkg will always allow it to run on this Mac.)

7. Följ uppmaningarna för att slutföra installationen.

Läs Jag uppmanas installera Silverlight om och om igen om du har slutfört stegen ovan men fortfarande uppmanas att installera Silverlight.