Netflix säger att mitt system är inkompatibelt.

Om du stöter på ett systemkompatibilitetsfel (System Compatibility Error) på datorn kontrollerar du att datorn uppfyller systemkraven för HTML5-spelaren och Silverlight.

När du är säker på att systemet är kompatibelt följer du nedanstående felsökningssteg för din dator för att lösa problemet.

Steg för Windows
Steg för Mac

Felsök din webbläsare

1. Rensa webbläsarens cookies
    Din webbläsare kan använda sig av en föråldrad eller skadad inställning i cookiefilen.

1. Gå till netflix.com/clearcookies för att rensa Netflix-cookien. Denna åtgärd loggar ut dig från Netflix.com och för dig vidare till Netflix startsida.

2. Välj Logga in (Sign In) för att logga in och sedan spela upp din serie eller film igen.

2. Starta om din webbläsare
    Ibland kan det hjälpa att starta om webbläsaren.

• Avsluta webbläsaren, starta om den och spela upp serien eller filmen igen.

3. Prova en annan webbläsare
    Vi rekommenderar att du uppdaterar till en webbläsare som stödjer HTML5 för att säkerställa att datorn är optimerad för vår webbspelare. Hämta den senaste versionen av Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera och prova Netflix igen. Vår webbspelare fungerar bäst med:

• Google Chrome på Windows XP Service Pack 2 eller senare.

• Mozilla Firefox på Windows Vista eller senare.

• Opera på Windows Vista Service Pack 2 eller senare.

Streamar du från en mobil- eller satellitanslutning?

Om du streamar från en mobil anslutning eller satellitanslutning kanske din internetanslutning inte stöder streaming eller uppfyller minimikraven för streaming. Kontakta din internetleverantör för ytterligare support.

Har du installerat ett antivirusprogram?

Ibland kan antivirusprogram störa spelaren som Netflix använder för att spela upp serier och filmer.

• Avsluta ditt antivirusprogram och spela upp serien eller filmen igen.

• Om en film eller serie fortsätter att spelas upp när du har avslutat ditt antivirusprogram kan det tyda på att programvaran är inaktuell eller att den oavsiktligt hindrar Netflix från att spela upp. Kontakta tillverkaren av ditt antivirusprogram för att få hjälp med dessa problem.

Felsök din webbläsare

1. Rensa webbläsarens cookies
    Din webbläsare kan använda sig av en föråldrad eller skadad inställning i cookiefilen.

1. Gå till netflix.com/clearcookies för att rensa Netflix-cookien. Denna åtgärd loggar ut dig från Netflix.com och för dig vidare till Netflix startsida.

2. Välj Logga in (Sign In) för att logga in och sedan spela upp din serie eller film igen.

2. Starta om din webbläsare
    Ibland kan det hjälpa att starta om webbläsaren.

• Avsluta webbläsaren, starta om den och spela upp serien eller filmen igen.

3. Prova en annan webbläsare
    Vi rekommenderar att du uppdaterar till en webbläsare som stödjer HTML5 för att säkerställa att datorn är optimerad för vår webbspelare. Hämta den senaste versionen av Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari och prova Netflix igen. Vår webbspelare fungerar bäst med:

• Google Chrome på Mac OS X 10.9 (Snow Leopard) och senare.

• Mozilla Firefox på Mac OS X 10.7 och senare.

• Opera på Mac OS X 10.9 och senare.

• Safari på Mac OS X 10.10 och senare.

Streamar du från en mobil- eller satellitanslutning?

Om du streamar från en mobil anslutning eller satellitanslutning kanske din internetanslutning inte stöder streaming eller uppfyller minimikraven för streaming. Kontakta din internetleverantör för ytterligare support.

Har du installerat ett antivirusprogram?

Ibland kan antivirusprogram störa spelaren som Netflix använder för att spela upp serier och filmer.

• Avsluta ditt antivirusprogram och spela upp serien eller filmen igen.

• Om en film eller serie fortsätter att spelas upp när du har avslutat ditt antivirusprogram kan det tyda på att programvaran är inaktuell eller att den oavsiktligt hindrar Netflix från att spela upp. Kontakta tillverkaren av ditt antivirusprogram för att få hjälp med dessa problem.

Kontrollera att du har en Intel-baserad Mac

1. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

2. Välj Om den här datorn (About This Mac).

3. Kontrollera att det står Intel under Processor.

• Om det står Intel efter Processor går du vidare till nästa steg.

• Om det inte står Intel efter Processor uppfyller din Mac inte våra systemkrav.

Inaktivera Rosetta

1. Stäng alla öppna webbläsare, inklusive det här fönstret! Det kan vara bra att skriva ut instruktionerna nedan.

2. Klicka på Finder-ikonen.

3. I menyraden högst upp på skärmen väljer du (Go).

4. Välj Appar (Applications).

5. Högerklicka (eller Ctrl-klicka) på ikonen för webbläsaren som du använder och välj Visa info (Get info).

6. På fliken Delning och behörigheter (Sharing & Permissions) klickar du på låsikonen i det nedre högra hörnet.

• Eventuellt måste du ange ett lösenord i det här skedet. Det är samma lösenord som du använder för att logga in på datorn.

7. Välj fliken Allmänt (General).

8. Avmarkera Öppna med Rosetta (Open using Rosetta).

9. Klicka på låsikonen längst ner i det högra hörnet för att spara dina inställningar.

10. Prova Netflix igen.