Hur använder jag min mobila enhet för att kontrollera Netflix på min tv?

Netflix-appen på din mobila Apple- eller Android-enhet kan synkroniseras med många olika tv-apparater som tillverkats 2014 eller senare, och du kan därför använda mobilen eller surfplattan som fjärrkontroll när du tittar på Netflix. Nedan hittar du instruktioner om hur du ansluter din mobila enhet till tv:n. Observera att Google Cast endast är tillgänglig på tv-apparater med Android från Philips, Sharp, Sony, Toshiba och Vizio.

Anslut med Netflix-skärm 2

1. Anslut din mobila enhet till samma Wi-Fi-nätverk som din tv.

2. Starta Netflix-appen på både din tv och din mobila enhet.

3. Logga in på samma Netflix-konto på både din tv och din mobila enhet.

4. Välj ikonen Cast i övre eller nedre högra hörnet av skärmen.

5. Välj enheten du vill använda för att titta på serien eller filmen.

6. Välj en serie eller film som du vill titta på och tryck på Spela upp (Play).

Du kan nu snabbspola framåt och bakåt, pausa, betygsätta serien eller filmen, samt ändra ljud- eller undertextinställningar från din mobila enhet.

Anslut med Google Cast

1. Starta Netflix-appen på din mobila enhet.

2. När du har loggat in väljer du ikonen Cast i övre eller nedre högra hörnet av skärmen.

3. Välj enheten du vill använda för att titta på serien eller filmen.

4. Välj en serie eller film som du vill titta på och tryck på Spela upp (Play).

Du kan nu snabbspola framåt och bakåt, pausa, betygsätta serien eller filmen, samt ändra ljud- eller undertextinställningar från din mobila enhet.