Kontakta oss från Netflix-appen

För att kunna kontakta Netflix kundtjänst via Netflix-appen måste du ladda ner appen till din iPhone, iPad eller smartphone eller surfplatta med Android. För att ringa från Netflix-appen krävs en stabil internetanslutning som använder Wi-Fi eller ett mobilnätverk.

Konfigurera appen

Följ våra steg för konfigurering om du vill ladda ner appen till din iPhone, iPad eller iPod touch.

Följ våra steg för konfigurering om du vill ladda ner appen till din mobil eller surfplatta med Android.

Kontakta Netflix via appen

Om du är Netflix-medlem loggar du in på Netflix-appen och gör så här:

1. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

2. Tryck på Meny längst upp till höger.

3. Tryck på Hjälp .

4. Tryck på knappen Ring eller Chatta .

Om du inte är Netflix-medlem startar du Netflix-appen och gör så här:

1. Tryck på Hjälp (Help) längst upp till höger.

2. Tryck på knappen Ring eller Chatta .

Att ringa från Netflix-appen via Wi-Fi eller en mobilanslutning är gratis och inga kostnader för samtal tillkommer. Avgifter för överföring av data via mobilanslutning kan tillkomma beroende på leverantören.