Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang?

Vi vill så klart inte att du lämnar oss, men om du vill avsluta ditt abonnemang så klickar du på länken Avsluta streamingabonnemang (Cancel streaming plan) på sidan Ditt konto (Your Account).

Om du är medlem i USA kan du avsluta ditt DVD-abonnemang från sidan Ditt konto (Your Account).

Frågor om att avsluta abonnemang

Vad händer om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang i förtid?

Inga problem! Du kan fortsätta att streama Netflix tills ditt konto avslutas automatiskt när din nuvarande faktureringsperiod tar slut – även om du använder en gratis provperiod.

Om du vill se när ditt konto kommer att avslutas kan du klicka på Visa faktureringsinformation (View billing details) på sidan Ditt konto (Your Account).

Måste jag börja om helt om jag öppnar mitt Netflix-konto igen?

Vi kommer att behålla din titta direkt-aktivitet (Watch Instantly Activity) under ett år efter att ditt konto stängts, så om du bestämmer dig för att komma tillbaka under den tiden kan du fortsätta där du slutade.

Dina rekommendationer och betyg sparas också i ett år, och om du fått DVD:er från oss sparar vi även din i ett år efter att ditt konto stängs.

Blir jag debiterad om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang?

Du kommer inte att få några fler debiteringar av medlemskap såvida du inte startar om ditt konto. Om du avslutar det med tid kvar i din faktureringsperiod låter vi dig streama tills kontot avslutas automatiskt.

Om du fått DVD:er eller Blu-ray-skivor på posten måste du, för att undvika avgifter, skicka tillbaka alla DVD- och Blu-ray-skivor till Netflix inom 7 dagar efter att kontot har avslutats.

Kan jag gå med igen om jag avslutar mitt Netflix-abonnemang?

Defintivt! Vi uppskattar verkligen om du kommer tillbaka till oss. Då startar du bara om ditt Netflix-konto igen från sidan Ditt konto (Your Account).

Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang i iTunes?

Om du skapade ditt konto via din Apple TV och faktureras genom ett iTunes-konto läser du våra instruktioner för att Hantera din prenumeration via iTunes.

Behöver du kontakta oss?
Starta en chattsession

Är du medlem hos Netflix?

Väntetid: mindre än 1 minut
Väntetid: mindre än 1 minut