Netflix-fel U7361-1254-C00D5212

Om du stöter på felkoden U7361-1254-C00D5212 på din dator beror det ofta på att en ljudinställning i Windows måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Viktigt meddelande om ansvarsfriskrivning: Denna artikel innehåller steg som beskriver hur man ändrar datorns register. Artikeln är avsedd för avancerade datoranvändare. Netflix kundsupport kan inte hjälpa till med att felsöka detta fel, och vi rekommenderar att du rådfrågar en datatekniker för att få hjälp. Det kan uppstå allvarliga problem om du ändrar registret på fel sätt.

Om du väljer att felsöka på egen hand rekommenderar Microsoft att du säkerhetskopierar registret innan du gör ändringar i det, så att du kan återställa det om det uppstår problem. Mer information om hur du gör en säkerhetskopiering och återställer registret hittar du på Microsofts supportwebbplats. När du har säkerhetskopierat registret följer du felsökningsstegen nedan.

1. Välj Sök (Search) i aktivitetsfältet och skriv regedit.

2. I appresultaten väljer du regedit och sedanJa (Yes) om du uppmanas att göra det.

3. Leta reda på och välj följande registermapp:

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Audio

4. Leta reda på värdetDisableProtectedAudioDG i rutan till höger.

5. Om värdet DisableProtectedAudioDG finns med högerklickar du på det och väljer Ta bort (Delete).

6. Avsluta Registereditorn.

7. Välj Sök (Search) i aktivitetsfältet och skriv cmd.

8. I appresultaten högerklickar du påKommandotolken (Command Prompt) och väljer Kör som administratör (Run as Administrator).

9. Skriv Net stop audiosrv och tryck på Retur (Enter).

10. Skriv Net start audiosrv och tryck på Retur (Enter).

11. Avsluta Kommandotolken.

12. Prova Netflix igen.