Netflix-fel NQL.22007

Om du stöter på felkoden NQL.22007 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Årlig maxgräns för nerladdning uppnådd
Vissa serier och filmer kan endast laddas ner ett begränsat antal gånger per år. (NQL.22007) (Yearly Download Limit Reached. Some TV shows and movies can only be downloaded a limited number of times a year.)
Maxgräns för nerladdning
Du har uppnått den årliga maxgränsen för nerladdning av denna video. (NQL.22007) (Download Limit. You have reached the yearly download limit for this video.)

Detta tyder på att du har nått det maximala antalet nerladdningar för en viss serie eller film.

Vissa serier och filmer kan endast laddas ner ett begränsat antal gånger per år och konto. Om du vill titta på serien eller filmen under detta år måste du ansluta till internet och streama den. Annars väljer du en annan serie eller film att ladda ner.