Det står ”Den här appen är inte kompatibel med din enhet”.

När du försöker ladda ner Netflix-appen på en mobil eller surfplatta som kör Android kan det hända att du ser följande meddelande:

Den här appen är inte kompatibel med din enhet (This app is not compatible with your device).

Det här meddelandet innebär vanligtvis att enheten inte är Play Protect-certifierad och därför inte kan hämta Netflix-appen från Google Play Store.

Så här åtgärdar du problemet:

Kontrollera statusen för Play Protect på din enhet
  1. Öppna appen Play Store.

2. Tryck på din profilikon längst upp till höger.

3. Tryck på Inställningar (Settings) > Om (About).

4. Kontrollera enhetens status under Play Protect-certifiering (Play Protect certification).

Kontakta oss för mer hjälp om du ser att enheten är certifierad.

Om enheten inte är certifierad måste du använda en enhet som stöds för att titta på Netflix. Vi rekommenderar att du kontaktar enhetens tillverkare för att be om en Play Protect-certifierad enhet. Gå till Googles supportsida om Play Protect-certifiering om du vill läsa mer.