Netflix-fel tvq-pb-101 (5.2.5)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Smart-tv

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Fire TV/Stick

Starta om enheten

1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Min Fire TV (My Fire TV).

• Om du inte ser Min Fire TV (My Fire TV) väljer du istället System eller Enhet (Device).

4. Välj Starta om (Restart).

5. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Bläddra till höger och välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra till höger och välj Appar (Applications).

4. Välj Hantera installerade appar (Manage installed applications).

5. Hitta och välj Netflix-appen.

6. Bläddra ner till och välj Rensa data (Clear data).

7. Välj Rensa data (Clear Data) igen.

8. Bläddra ner till och välj Rensa cache (Clear cache).

9. Koppla från strömförsörjningen till din Amazon Fire TV i 30 sekunder

10. Anslut din Amazon Fire TV till strömförsörjningen och prova sedan Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Streamingspelare

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Felsök din maskinvaruanslutning

Det kan ha uppstått ett problem med anslutningen mellan din enhet och tv:n.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Se till att du använder en HDMI-kabel.

2. Prova att vända på HDMI-kabeln.

3. Koppla bort mottagare eller ljudsystem och anslut enheten direkt till din tv med en HDMI-kabel.

4. Prova att ansluta till en annan HDMI-port på tv:n.

5. Prova en ny HDMI-kabel.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om du kan streama på en annan tv kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Digitalbox

Starta om enheten

1. Stäng av enheten.

Obs!
    Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.
  2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Felsök din maskinvaruanslutning

Det kan ha uppstått ett problem med anslutningen mellan din enhet och tv:n.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Se till att du använder en HDMI-kabel.

2. Prova att vända på HDMI-kabeln.

3. Koppla bort mottagare eller ljudsystem och anslut enheten direkt till din tv med en HDMI-kabel.

4. Prova att ansluta till en annan HDMI-port på tv:n.

5. Prova en ny HDMI-kabel.

6. Om du har möjlighet kan du prova en HDMI-port på en annan tv.

• Om du kan streama på en annan tv kan det vara ett problem med HDMI-porten på den tv du använde först. Kontakta tv-tillverkaren för att få hjälp.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.

Xbox One