Varför priset på ditt Netflix-abonnemang har ändrats

Våra abonnemang och priser kan ändras i takt med att vi lägger till fler filmer och serier och introducerar nya produktfunktioner. Vi kan även justera abonnemang och priser baserat på lokala marknadsförändringar, som förändringar av lokala skatter eller inflation.

Här följer svar på några vanliga frågor om prisändringar:

Hur blir jag meddelad vid en prisändring?

Om ditt pris ändras skickar Netflix ett e-postmeddelande med information om prisändringen en månad före det faktureringsdatum då priset för ditt abonnemang kommer att öka.

Du kan också gå till Faktureringsinformation (Billing details) på din kontosida för att verifiera ditt faktureringsdatum och ditt abonnemangspris.

Vad händer om jag inte fått något e-postmeddelande om en prisändring?

Om du inte har fått något mejl ska du bekräfta att e-postadressen som är förknippad med ditt konto stämmer.

Var kan jag jämföra olika abonnemang och priser?

Du kan jämföra våra aktuella abonnemang och priser och ändra abonnemang när som helst.

Kan jag behålla mitt gamla abonnemangspris?

Det nya abonnemangspriset gäller för alla när en prisuppdatering meddelats.