Det står ”Du har nerladdningar på för många enheter”.

Du kan se felkoden 10016-23000 eller NQL.23000 tillsammans med följande meddelande:

Du har nerladdningar på för många enheter.
Ta bort nerladdningar från en annan enhet, eller se abonnemangsalternativen på netflix.com/changeplan.

Om detta fel visas på din Android-mobil, Android-surfplatta, iPhone eller iPad innebär det att du nått maxgränsen för antalet enheter med nerladdningar som tillåts för ditt Netflix-abonnemang. Gå till sidan Hantera enheter med nerladdningar (Manage Download Devices) för att se dina nuvarande begränsningar för nerladdningar.

Välj en av följande åtgärder för att lösa problemet, och prova sedan att ladda ner igen:

Ta bort alla nerladdningar från en annan enhet på ditt konto

Du kan använda enheten där felmeddelandet visas för att ta bort alla nerladdningar från en annan enhet på ditt konto.

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix knapp för mitt netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny menyknapp längst upp till höger.

4. Tryck på Konto kontoknapp.

5. Tryck på Hantera enheter med nerladdningar (Manage Download Devices) under Inställningar (Settings).

6. Tryck på Ta bort enhet (Remove device) för att radera alla nerladdningar från en annan enhet.

Netflix-appen för Windows

1. Öppna Netflix-appen.

2. Klicka på Meny menyknapp längst upp till höger.

3. Klicka på Inställningar (Settings) > Kontouppgifter (Account Details) > Hantera enheter med nerladdningar (Manage download devices).

4. Klicka på Ta bort enhet (Remove device) för att radera alla nerladdningar från en annan enhet.

Webbläsare

1. I en webbläsare går du till sidan Hantera enheter med nerladdningar (Manage Download Devices). Du kan behöva logga in först.

2. Klicka på Ta bort enhet (Remove device) för att radera alla nerladdningar från en annan enhet.

Ta bort alla nerladdningar direkt på en enhet

I Netflix-appen kan du ta bort alla nerladdningar direkt på en enhet.

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix knapp för mitt netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny menyknapp längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar knapp för app-inställningar.

5. Under Nerladdningar (Downloads) väljer du Ta bort alla nerladdningar papperskorgsknapp.

6. Tryck på Ta bort (Delete) på bekräftelseskärmen.

Netflix-appen för Windows

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Meny knappen mer längst upp till höger.

3. Klicka på Inställningar (Settings).

4. Under Nerladdningar (Downloads) klickar du på Ta bort alla nerladdningar papperskorgsknapp.

5. Klicka på OK för att bekräfta.

Om du regelbundet måste följa dessa steg för att åtgärda problemet bör du överväga att logga ut en enhet med nerladdningar från ditt konto eller ändra ditt Netflix-abonnemang till ett som tillåter nerladdningar på fler enheter.