Det står ”Samma konto krävs på både styrenhet och målenhet (16002)”.

Om du ser felkoden 16002 tillsammans med följande meddelande:

Samma konto och profil måste vara valda på både styrenhet och målenhet (16002) (The selected account and profile must be the same on the controller and target devices).

Det kan bero på ett problem med en Netflix-konfiguration som hindrar din enhet från att ansluta till din cast-enhet. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Chromecast

Om du använder en mobil- eller satellitanslutning

Om du streamar från en mobil- eller satellitanslutning kanske din internetanslutning inte stöder streaming eller uppfyller Netflix streamingkrav. Kontakta din internetleverantör för ytterligare hjälp.

Växla mellan Netflix-profiler

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix profilknappen längst ner till höger.

3. Tryck på din profil profilknappen och sedan på en annan profil för att byta till den profilen.

4. Följ stegen ovan för att komma tillbaka till den ursprungliga profilen.

5. Prova att casta Netflix igen.

Stäng av din Chromecast och sätt på den igen

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Stäng av din mobil eller surfplatta och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

Andra cast-kompatibla enheter

Om du använder en mobil- eller satellitanslutning

Om du streamar från en mobil- eller satellitanslutning kanske din internetanslutning inte stöder streaming eller uppfyller Netflix streamingkrav. Kontakta din internetleverantör för ytterligare hjälp.

Växla mellan Netflix-profiler

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix profilknappen längst ner till höger.

3. Tryck på din profil profilknappen och sedan på en annan profil för att byta till den profilen.

4. Följ stegen ovan för att komma tillbaka till den ursprungliga profilen.

5. Prova att casta Netflix igen.