Det står ”Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (30103)”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (30103) (Cannot play title. Please try again later.)

Det betyder oftast att inaktuell information på din enhet behöver uppdateras. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

När ser du det här felmeddelandet?

När du försöker streama en serie eller film

Starta om din iPhone eller iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Om du ansluter till en tv med en adapter för videokabel

Lightning-kontakt med videoadapter

Kontrollera att din videoadapter stöds

1. Ta bort alla anslutna kablar från adaptern och anslut den sedan till din iPhone eller iPad.

2. Gå till Inställningar (Settings > Allmänt (General) > Om (About) > Apple HDMI-adapter (Apple HDMI Adapter).

3. Kontrollera Modellnumret (Model Number).

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

De här alternativen kan vara till hjälp vid problem med iPhone- och iPad-enheter som använder en USB-C-port:

• Kontrollera att tv:n eller skärmen är inställd på rätt ingångskälla.

• Kontrollera att din videokabel eller adapter har stöd för HDCP 2.2.

• Prova att vända på videokabeln eller adaptern.

• Prova att ansluta till en annan videoport på tv:n eller skärmen om möjligt.

När du försöker spela upp en serie eller film som du har laddat ner

Starta om din iPhone eller iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Ladda ner titeln igen

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix profilknappen längst ner till höger.

3. Tryck på nerladdningsikonen .

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus ikonen för nerladdningsstatus bredvid en serie eller film.

5. Tryck på Ta bort nerladdning ta bort nerladdning.

6. Försök att ladda ner serien eller filmen igen.