Android cihazlarda Netflix uygulamasını kaldırma

Netflix uygulamasını Android tablet veya telefonunuzdan kaldırmak için aşağıdaki adımları takip edin. Netflix uygulamasını kaldırdığınızda, bu cihaza indirdiğiniz dizi veya filmler de silinecektir.

Çoğu Android cihaz

  1. Google Play Store uygulamasını açın.

  2. Netflix'i aratın.

  3. Netflix App Store sayfasından Kaldır öğesini seçin.

    • Netflix uygulamasını kaldırdığınızda, bu cihaza indirdiğiniz dizi ve filmler de silinecektir.

  4. Onaylamak için OK öğesini seçin.

İstediğiniz zaman Netflix'i yeniden yükleyebilirsiniz.

Amazon Fire telefon

  1. Ana sayfa ekranından başlayın.

  2. Hızlı İşlemler panosunu açmak için telefonunuzu döndürün veya ekranın üstünden aşağıya doğru kaydırın.

  3. Ayarlar öğesini seçin.

  4. Uygulamaları Yönet öğesini seçin.

  5. Netflix öğesini seçin.

  6. Kaldır öğesini seçin.

  7. Onaylamak için OK öğesini seçin.

İstediğiniz zaman Netflix'i yeniden yükleyebilirsiniz.

Kindle

  1. Uygulamalar öğesini seçin.

  2. Netflix simgesine basın ve simgeyi basılı tutun.

  3. Cihazdan kaldır öğesini seçin.

  4. Tamam öğesini seçin.

İstediğiniz zaman Netflix'i yeniden yükleyebilirsiniz.

Nook

Not:
Barnes & Noble hesabınızdaki herhangi bir içeriğin silinmesi veya kaydının kaldırılması, bu içeriği kalıcı olarak silmez. Silip kaydı kapatmanızın ardından bile tekrar indirebilirsiniz.
Silme ve kayıt kapatma, bilgisayarınızdan Nook Color cihazınıza transfer ettiğiniz tüm dosyaları siler. Aşağıdaki adımları gerçekleştirmeden önce bu dosyaları yedeklediğinizden emin olun.
  1. Ekranın altında, Quick Nav çubuğunun ortasındaki beyaz oka dokunun.

  2. Settings (Ayarlar) simgesine dokunun.

  3. Device Info (Cihaz Bilgileri) simgesine dokunun.

  4. Erase & Deregister Device (Cihazı Sil ve Kaydını Kaldır) simgesine dokunun.

  5. Erase & Deregister Device (Cihazı Sil ve Kaydını Kaldır) simgesine tekrar dokunun.

  6. Reset Nook (Nook'u Sıfırla) simgesine dokunun.

  7. Nook sıfırlandıktan ve yeniden başlatıldıktan sonra Barnes & Noble hesabınıza bağlanmak için ekrandaki talimatları takip edin.

Uygulamayı kaldırdıktan sonra izlemeye devam etmek için, istediğiniz zaman uygulamayı yeniden başlatabilirsiniz.

İlişkili Makaleler