Netflix viser "Vi kunne ikke skifte profil. (-1016)"

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Vi kunne ikke skifte profil. Prøv igen senere. (-1016)

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.