Sådan opretter, ændrer og sletter du profiler

Personer, der bor sammen i en enkelt husstand, kan få deres egen tilpassede Netflix-oplevelse. Du kan oprette op til fem profiler på en enkelt Netflix-konto.

Hver profil kan have en individuel indstilling af:

• Aldersgrænse

• Streamingbegrænsning

• Profillås

• Streamingaktivitet

• Spillernavn

• Gemte spil

• Underteksters udseende

• Afspilningsindstillinger

• Personlige forslag til serier og film

• Min liste

• Bedømmelser

• E-mailadresse

Bemærk:
Visse profilfunktioner er ikke tilgængelige for børneprofiler.

Opret en profil

Profiler kan tilføjes på enheder, som er fremstillet efter 2013.

1. På siden Administrer profiler skal du vælge Tilføj profil

• I Netflix-appen til Android eller iOS skal du trykke på profilikonet eller Mere og derefter vælge Administrer profiler. Vælg Tilføj profil.

2. Navngiv profilen. Hvis du vil bruge en Netflix-børneprofil, skal du vælge Børn.

3. Vælg Fortsæt eller Gem. Den nye profil vises nu på listen over profiler på din konto.

Hvis du ikke kan oprette en profil på din enhed, skal du gå til netflix.com i en webbrowser og følge trinnene.

Slet en profil

Du kan slette profiler på de fleste enheder.

1. I en webbrowser skal du gå til siden Administrer profiler

• I Netflix-appen til Android eller iOS, skal du trykke på profilikonet eller Mere og derefter vælge Administrer profiler.

2. Vælg den profil, du vil slette. Den primære profil på din Netflix-konto kan ikke slettes.

3. Vælg Slet profil. Hvis du ikke kan slette en profil på din enhed, skal du gå til netflix.com i en webbrowser og følge trinnene.

Når du sletter en profil, vil visningshistorikken og gemte spil for den pågældende profil ikke længere være tilgængelig.

Rediger en profil

Du kan tilpasse eller slette filer på de fleste enheder.

1. I en webbrowser skal du gå til siden Administrer profiler

• I Netflix-appen til Android eller iOS, skal du trykke på profilikonet eller Mere og derefter vælge Administrer profiler.

2. Vælg den profil, du ønsker at ændre.

3. Rediger navn, billede eller sprog for profilen. Hvis du ikke kan redigere en profil på din enhed, skal du gå til netflix.com i en webbrowser og følge ovenstående trin.

• Ændring af aldersgrænser skal foretages på siden Konto.

4. Gem dine ændringer.

Brug profil og forældrekontrol

Alle profilbrugere undtagen børneprofiler kan få adgang til og redigere Profil og forældrekontrol (Profile & Parental Controls) for individuelle profiler. Din kontoadgangskode er påkrævet for at redigere Streamingbegrænsninger eller Profillås.

Sådan redigerer du indstillingerne for en individuel profil:

1. I en webbrowser skal du gå til siden Konto.

2. Vælg et profilnavn i Profil og forældrekontrol.

3. Vælg Skift (Change) for den indstilling, du ønsker at redigere for den pågældende profil.

4. Gem/ dine ændringer.

Se Forældrekontrol på Netflix for at få flere oplysninger.

Tilføj en e-mailadresse

Når du opretter din Netflix-konto, knytter vi den e-mailadresse, du angiver, til den første profil, der blev oprettet.

Du kan føje en anden e-mailadresse til en sekundær profil med aldersgrænsen Voksen for at få personlige anbefalinger og anden kommunikation fra Netflix. E-mailadresser, der er knyttet dine sekundære profiler, kan ikke bruges til at logge på din Netflix-konto.

Følg disse trin for at tilføje eller ændre den e-mailadresse, der er knyttet til en sekundær profil:

1. I en webbrowser skal du logge på den profil, du vil tilføje en e-mail til.

2. Gå til siden Konto.

3. Vælg profilnavnet fra menuen Profil og forældrekontrol (Profile & Parental Controls), du vil tilføje en e-mail til.

• Ved siden af Profilmail (Profile Email) skal du vælge Tilføj (Add) eller Skift (Change), hvis du allerede har tilføjet en e-mail.

4. Indtast den ønskede e-mail for profilen.

5. Vælg Tilføj e-mail (Add Email).

• Du kan vælge Skift e-mail (Change Email) eller Slet e-mail (Delete Email), hvis du opdaterer en eksisterende e-mail.

Opret og administrer spillernavne