Sådan opretter, ændrer og sletter du profiler

Personer, der bor sammen i en enkelt husstand, kan få deres egen tilpassede Netflix-oplevelse. Du kan oprette op til fem profiler på en enkelt Netflix-konto.

Bemærk:
Profiler er ikke tilgængelige på enheder fremstillet før 2013. Ekstra medlem-konti har 1 profil, og der kan ikke oprettes flere.

Hver profil kan have sin egen/sine egne:

• Sprogindstilling

• Aldersgrænse

• Specifikke streamingbegrænsninger

• Profillås

• Streamingaktivitet

• Spillernavn

• Gemte spil

• Underteksters udseende

• Afspilningsindstillinger

• Personlige forslag til serier og film

• Min liste

• Bedømmelser

• E-mailadresse (til underretninger og kun profiler uden aldersgrænser)

Bemærk:
Visse profilfunktioner er ikke tilgængelige for børneprofiler.

Opret en profil

Profiler kan tilføjes på enheder, som er fremstillet efter 2013.

Bemærk:
Ekstra medlem konti har 1 profil, og der kan ikke oprettes flere.
  1. Gå til afsnittet Administrer profiler på din enhed:

• Tv eller streamingenhed: Gå til skærmen med valg af profil, og vælg Tilføj profil +

• Webbrowser: Gå til siden Administrer profiler.

• Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

2. Vælg Tilføj profil.

3. Navngiv profilen.

4. Hvis du vil bruge en Netflix-børneprofil, skal du vælge Børn.

5. Vælg Fortsæt eller Gem. Den nye profil vises nu på listen over profiler på din konto.

Hvis du ikke kan oprette en profil på din enhed, kan du gå til Netflix.com i en webbrowser og følge ovenstående trin.

Slet en profil

Du kan slette profiler på de fleste enheder. Du kan ikke slette den primære profil for din konto. For at slette den nuværende profil skal du muligvis skifte til en anden profil for at gennemføre nedenstående trin. Når du sletter en profil, vil visningshistorikken og gemte spil for den pågældende profil ikke længere være tilgængelig.

1. Gå til afsnittet Administrer profiler på din enhed:

• Tv eller streamingenhed: Gå til skærmen for profilvalg

• Webbrowser: Gå til siden Administrer profiler

• Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

2. Vælg den profil, du ønsker at slette, og tryk på ikonet Rediger .

3. Vælg Slet profil.

Hvis du ikke kan slette en profil på din enhed, kan du gå til Netflix.com i en webbrowser og følge ovenstående trin.

Rediger en profil

Du kan tilpasse profiler på de fleste enheder.

1. Gå til afsnittet Administrer profiler på din enhed:

• Tv eller streamingenhed: Gå til skærmen for profilvalg

• Webbrowser: Gå til siden Administrer profiler.

• Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

2. Vælg den profil, du ønsker at ændre, og tryk på ikonet Rediger .

3. Rediger navn, billede, sprog eller aldersgrænse for profilen.

Bemærk:
    Du kan ikke ændre aldersgrænsen på et tv eller en streamingenhed.
  4. Vælg Udført eller Gem.

Hvis du ikke kan redigere en profil på din enhed, skal du gå til netflix.com i en webbrowser og følge ovenstående trin.

Brug profil og forældrekontrol

Alle profilbrugere undtagen børneprofiler kan få adgang til og redigere forældrekontrol og tilladelser for individuelle profiler. Din kontoadgangskode er påkrævet for at redigere Streamingbegrænsninger eller til at tilføje, ændre eller fjerne en Profillås.

Sådan redigerer du indstillingerne for en individuel profil:

1. Gå til afsnittet for profilindstillinger på din enhed:

• Webbrowser:

1. I en browser skal du gå til siden Konto.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle konti skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

• Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du ønsker at ændre, og tryk på ikonet Rediger .

2. Vælg den indstilling, du vil redigere for den pågældende profil.

3. Gem dine ændringer.

Se Forældrekontrol på Netflix for at få flere oplysninger.

Tilføj eller opdater en e-mailadresse

Du kan føje en anden e-mailadresse til en sekundær profil med aldersgrænsen Voksen for at få personlige anbefalinger og anden kommunikation fra Netflix. E-mailadresser, der er knyttet til dine sekundære profiler, kan ikke bruges til at logge på din Netflix-konto.

Følg disse trin for at tilføje eller ændre den e-mailadresse, der er knyttet til en sekundær profil:

1. I en webbrowser skal du logge på den profil, du ønsker at redigere.

2. Gå til siden Konto.

3. Vælg din profil under Profil og forældrekontrol.

• På visse konti skal du først vælge Profiler og derefter vælge din profil.

4. Vælg E-mail for profil eller E-mail.

5. Indtast den ønskede e-mail for profilen.

6. Vælg Tilføj e-mail.

• Du kan vælge Skift e-mail eller Slet e-mail, hvis du opdaterer en eksisterende e-mail.

Opret og administrer spillernavne