Sådan opretter du en børneprofil

Du kan administrere de typer serier, film og spil, som børn og andre personer på din Netflix-konto kan se eller spille, ved at oprette individuelle profiler med tilpassede aldersgrænser. Profiler kan tilføjes på enheder produceret efter 2013.

1. Gå til siden Administrer profiler på nedenstående enheder:

• Tv eller streamingenhed: Gå til skærmen for profilvalg, og vælg dernæst Tilføj profil +

• Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad: Tryk på Mit Netflix ikon for Mit Netflix nederst til højre i Netflix-appen, tryk på din profil og derefter på Administrer profiler .

• Webbrowser: Gå til siden Administrer profiler

2. Vælg Tilføj profil.

3. Giv profilen et navn. For at bruge Netflix' børneprofil skal du vælge Til børn, Børneprofil eller Barn? afhængigt af, hvilken enhed du bruger.

• Børneprofiler har et logo på profilikonet, så de er nemme at finde.

4. Vælg Fortsæt. Den nye profil vises nu på listen over profiler på din konto.

Hvis du ikke kan oprette en profil på din enhed, eller hvis du bruger en mobilbrowser, kan du gå til netflix.com på en computer og følge ovenstående trin.

Bemærk:
Den primære profil på din Netflix-konto kan ikke indstilles som børneprofil.

Du kan også redigere en eksisterende sekundær profil på disse enheder.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre, tryk på din profil og derefter på ikon for Mit NetflixAdministrer profiler .

3. For den profil, du ønsker at redigere, skal du trykke på ikonet for Rediger ikon for Rediger.

4. Tryk på Streamingbegrænsninger .

5. Tryk på Aldersgrænse .

6. Indtast din adgangskode til Netflix.

7. Tryk på Børneprofil og derefter ikonet for Tilbage ikon for tilbage-pilen.

8. Tryk på Start app igen.

Webbrowser

1. I en webbrowser skal du gå til siden Administrer profiler og vælge den profil, du vil redigere.

2. Under indstillinger for aldersgrænser skal du vælge Rediger.

3. Indtast din adgangskode til Netflix.

4. Vælg Vis Netflix-børneområdet med titler kun til børn.

5. Vælg Gem.

Hvis du vælger en aldersgrænse, der er højere end den tilladte alder for børneprofiler, vil børneprofilen ikke blive anvendt for den pågældende profil.

Netflix for børn

En Netflix-børneprofil:

• Har et logo på profilen, så den er nem at identificere.

• Har et mere enkelt udseende.

• Fjerner direkte adgang til kontoindstillinger.

• Afspiller kun serier og film, der er omhyggeligt udvalgt til børn.

• Viser ikke Netflix Games.

Bemærk:
Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. Sådan opdaterer du:
– Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.
– Du kan også logge af din enhed og logge ind igen.

For at få det fulde udbytte af forældrekontrol på Netflix skal du sikre dig, at du har den nyeste forældrekontrol.