Hvordan indstiller jeg forældrekontrol på min Netflix-konto?

Som den primære kontoindehaver har du to muligheder for at styre, hvad der vises på din konto:

1. Kontoniveau (hård kontrol)

Kræv en pinkode for bestemte aldersgrænser

• Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en serie eller film over en valgt aldersgrænse, uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser indhold, der er bedømt til at ligge over den valgte aldersgrænse.

Kræv en pinkode for bestemte serier eller film

• Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en bestemt serie eller film, uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser en bestemt serie eller film.

2. Profilniveau (blød kontrol)

Vælg en aldersgrænse for en profil

• Angiv en aldersgrænse for en bestemt profil for at styre, hvilke serier og film der er tilgængelige for den pågældende profil. Som forælder eller værge er det dit ansvar at sikre, at dit barn kun bruger den korrekte profil.

Kontoniveau: Indstil en pinkode for kontoen til at begrænse visning over en valgt aldersgrænse

Følg disse trin for at oprette eller opdatere pinkodeindstillingerne for din konto. Bemærk, at pinkoder ikke kan indtastes på enheder produceret før 2013, men dine pinkodeindstillinger gælder stadig. Hvis du vil se en titel, som er beskyttet med en pinkode, skal du bruge en enhed, der er produceret efter 2013, eller Netflix-webstedet.

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast adgangskoden til din Netflix-konto, og vælg Fortsæt (Continue).

4. Indtast fire tal i pinkodefeltet (ingen bogstaver) – dette vil være din pinkode.

5. Angiv dit Beskyttelsesniveau (PIN protection level) ud fra følgende indstillinger:

• Små børn – ALLE

• Større børn – 7+, nogle 13+

• Teenagere – 13+

• Voksne – 16+, 18+

Bemærk:
    Se aldersgrænser for dit land for at se en definition af niveauer for pinkodebeskyttelse.
  6. Vælg Gem (Save).

Kontoniveau: Indstil en pinkode til at begrænse visning af en bestemt serie eller film

Følg disse trin for at indstille en pinkode til en bestemt titel. Bemærk, at pinkoder ikke kan indtastes på enheder produceret før 2013, men dine pinkodeindstillinger gælder stadig. Hvis du vil se en titel, som er beskyttet med en pinkode, skal du bruge en enhed, der er produceret efter 2013, eller Netflix-webstedet.

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast adgangskoden til din Netflix-konto, og vælg Fortsæt (Continue).

4. Hvis du ikke allerede har en pinkode, skal du indtaste fire tal i pinkodefeltet (ingen bogstaver) – dette vil være din pinkode.

5. Angiv pinkodebeskyttelse for en bestemt titel ved at indtaste titlen i feltet til angivelse af navn på serie eller film og klikke på titlen, når den vises.

6. Vælg Gem (Save).

Profilniveau: Angiv en aldersgrænse for en individuel profil

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser, og vælg Administrer profiler (Manage Profiles).

2. Vælg den profil, du vil redigere.

3. Vælg den ønskede aldersgrænse under Tilladte serier og film (Allowed TV shows and movies).

• Kun for små børn (For Little Kids only) – Se serier og film, der egner sig til alle aldersgrupper.

• For store børn og derunder (For Older Kids and below) – Se serier og film, der egner sig til større børn.

• For teenagere og derunder (For Teens and below) – Se serier og film, der egner sig til teenagere.

• Alle (All Maturity levels) – Se alle serier og film, også indhold for voksne.

Bemærk, at den primære kontoindehavers profil kun kan angives til For teenagere og derunder (For Teens and below) eller Alle (All Maturity levels).

4. Vælg Gem (Save).

Bemærk:
Det kan tage op til otte timer, før ændring af forældrekontrol træder i kraft på alle dine enheder. Hvis du vil fremme processen, skal du blot logge af din Netflix-konto på den enhed, du vil se Netflix på, og derefter logge på igen.
globe