Hvordan indstiller jeg forældrekontrol på min Netflix-konto?

Som den primære kontoindehaver har du to muligheder for at styre, hvad der vises på din konto:

• Profilniveau (blød kontrol): Angiv en aldersgrænse for en bestemt profil for at styre, hvilke serier og film der er tilgængelige for den pågældende profil. Som forælder eller værge sikrer du, at dit barn kun bruger den korrekte profil.

• Kontoniveau (hård kontrol): Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en serie eller film over en valgt aldersgrænse uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser indhold, der er bedømt til at ligge over din valgte aldersgrænse.

Profilniveau: Sådan angiver du en aldersgrænse for en profil

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser, og vælg Administrer profiler (Manage Profiles).

2. Vælg den profil, du vil redigere.

3. Vælg den ønskede aldersgrænse under Tilladte serier og film (Allowed TV shows and movies).

• Kun for små børn (For Little Kids only) – Se serier og film, der egner sig til alle aldersgrupper.

• For store børn og derunder (For Older Kids and below) – Se serier og film, der egner sig til større børn.

• For teenagere og derunder (For Teens and below) – Se serier og film, der egner sig til teenagere.

• Alle (All Maturity levels) – Se alle serier og film, også indhold for voksne.

• Bemærk, at den primære kontoindehavers profil kun kan angives til For teenagere og derunder (For Teens and below) eller Alle (All Maturity levels).

4. Vælg Gem (Save).

Bemærk:
Det kan tage op til otte timer, før ændring af forældrekontrol træder i kraft på alle dine enheder. Hvis du vil fremme processen, skal du blot logge af din Netflix-konto på den enhed, du vil se Netflix på, og derefter logge på igen.

Kontoniveau: Sådan angiver du en aldersgrænse for hele kontoen med en pinkode

Du kan angive en pinkode, hvis du vil begrænse indhold for bestemte aldersgrupper på hele din konto. Gå til Hvordan indstiller jeg en pinkode til forældrekontrol? for at få flere oplysninger.