Hvordan indstiller jeg en pinkode til forældrekontrol?

Som den primære kontoindehaver har du to muligheder for at styre, hvad der vises på din konto, med en pinkode:

Kræv en pinkode for bestemte aldersgrænser

• Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en serie eller film over en valgt aldersgrænse, uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser indhold, der er bedømt til at ligge over den valgte aldersgrænse.

Kræv en pinkode for bestemte serier eller film

• Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en bestemt serie eller film, uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser en bestemt serie eller film.

Sådan indstiller du en pinkode til at begrænse visning over en valgt aldersgrænse

Følg disse trin, for at indstille en pinkode for bestemte aldersgrænser eller for at opdatere dit beskyttelsesniveau. Bemærk, at pinkoder ikke understøttes på enheder fremstillet før 2013.

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din adgangskode til Netflix på skærmen.

4. Indtast fire tal i pinkodefeltet (ingen bogstaver) – dette vil være din pinkode.

5. Angiv dit Beskyttelsesniveau (PIN protection level) ud fra følgende indstillinger:

• Små børn – ALLE

• Større børn – 7+, nogle 13+

• Teens – 13+

• Voksne – 16+, 18+

Bemærk:
    Se aldersgrænser for dit land for at se en definition af beskyttelsesniveauer.
  6. Vælg Gem (Save).

Du vil nu blive bedt om at indtaste din pinkode, hver gang du prøver at afspille en titel, der ligger over dit beskyttelsesniveau.

Sådan indstiller du en pinkode til at begrænse visning af en bestemt serie eller film

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din adgangskode til Netflix på skærmen.

4. Indtast fire tal i pinkodefeltet (ingen bogstaver) – dette vil være din pinkode.

5. Angiv pinkodebeskyttelse for en bestemt titel ved at indtaste titlen i feltet til angivelse af navn på serie eller film og klikke på titlen, når den vises.

6. Vælg Gem (Save).

Du vil nu blive bedt om at indtaste din pinkode, hver gang du prøver at afspille en titel, der er beskyttet med en pinkode. Hvis du vil fjerne en titel fra din blokerede liste i fremtiden, skal du blot vende tilbage til dine indstillinger for Forældrekontrol (Parental Control) og vælge X ved siden af titlen.

Hvornår skal du indtaste pinkoden?

Du vil blive bedt om at indtaste din pinkode, hvis du forsøger at afspille en titel eller en episode med aldersbegrænsning, eller hvis bedømmelsen ændrer sig i de episoder, du ser. Når der er indtastet en pinkode, er kontoen aktiv, indtil du logger af, skifter profil eller ikke interagerer med tjenesten i en længere periode.

Når du downloader titler til en mobil enhed, skal du indtaste pinkoden, hvis indholdet overskrider beskyttelsesniveauet for din konto.

• iOS-enheder kræver, at du indtaster din pinkode, når du downloader en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.

• Android-enheder og Windows 10-appen giver dig mulighed for at downloade indhold uden at indtaste din pinkode, men kræver det, når du forsøger at afspille en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.

Sådan gendanner du en glemt pinkode

Hvis du bliver bedt om din pinkode for at se din valgte titel, men du har glemt den, skal du klikke på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) .

Hvis du har klikket på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) , ...

bliver du ...

ført til siden, hvor du kan logge ind på Netflix.

Herfra skal du logge ind ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode og indtaste en ny pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.

Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode på den samme side

skal du indtaste din adgangskode og din nye pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.

Sådan fjerner du en pinkode fra din konto

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din adgangskode til Netflix på skærmen.

4. Angiv dine aldersgrænser til den højeste indstilling, Voksne (Adults). Dette giver dig mulighed for at se alle titler uden at indtaste en pinkode.

globe