Hvordan indstiller jeg en pinkode til forældrekontrol?

Som den primære kontoindehaver har du to muligheder for at styre, hvad der vises på kontoen:

• Kontoniveau (hård kontrol): Angiv en firecifret pinkode, der skal indtastes, før der kan afspilles en serie eller film over en valgt aldersgrænse uanset profil. En pinkode sikrer, at dit barn ikke ser indhold, der er bedømt til at ligge over din valgte aldersgrænse.

• Profilniveau (blød kontrol): Angiv en aldersgrænse for en bestemt profil for at styre, hvilke serier og film der er tilgængelige for den pågældende profil. Som forælder eller værge sikrer du, at dit barn kun bruger den korrekte profil.

Bemærk:
Denne artikel indeholder oplysninger om pinkodefunktionen i alle lande undtagen Tyskland og Singapore.

Sådan indstiller du en pinkode til forældrekontrol

Følg disse trin for at oprette eller opdatere dine pinkodeindstillinger. Bemærk, at pinkoder ikke understøttes på enheder fremstillet før 2013.

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din adgangskode til Netflix på skærmen.

4. Indtast fire tal i pinkodefeltet (ingen bogstaver).

5. Angiv dit Beskyttelsesniveau (PIN protection level) ud fra følgende indstillinger:

• Små børn

• Store børn

• Teenagere

• Voksne

Bemærk:
      Du skal gå til aldersgrænser for dit land for at se definition af beskyttelsesniveauer.
  6. Vælg Gem (Save).

Hvornår skal du indtaste pinkoden?

Du vil blive bedt om at indtaste din pinkode, hvis du forsøger at afspille en titel eller en episode med aldersbegrænsning, eller hvis bedømmelsen ændrer sig i de episoder, du ser. Når der er indtastet en pinkode, er kontoen aktiv, indtil du logger af, skifter profil eller ikke interagerer med tjenesten i en længere periode.

Når du downloader titler til en mobil enhed, skal du indtaste pinkoden, hvis indholdet overskrider beskyttelsesniveauet for din konto.

• iOS-enheder kræver, at du indtaster din pinkode, når du downloader en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.

• Android-enheder og Windows 10-appen giver dig mulighed for at downloade indhold uden at indtaste din pinkode, men kræver det, når du forsøger at afspille en titel, der er underlagt pinkodebeskyttelse.

Sådan gendanner du en glemt pinkode

Hvis du bliver bedt om din pinkode for at se din valgte titel, men du har glemt den, skal du klikke på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) .

Hvis du har klikket på det blå link Glemt pinkode? (Forgot PIN?) ,

bliver du ...

ført til siden, hvor du kan logge ind på Netflix.

Herfra skal du logge ind ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode og indtaste en ny pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.

Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode på den samme side

skal du indtaste din adgangskode og din nye pinkode i feltet Pinkode (PIN) på næste skærmbillede.

Sådan fjerner du en pinkode fra din konto

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser.

2. Vælg linket Forældrekontrol (Parental controls) i sektionen Indstillinger (Settings).

3. Indtast din adgangskode til Netflix på skærmen.

4. Angiv dine aldersgrænser til den højeste indstilling, Voksne (Adults). Dette giver dig mulighed for at se alle titler uden at indtaste en pinkode.