Sådan skjuler du titler fra din streaminghistorik

Når du skjuler titler fra din streaminghistorik:

• Vil de ikke blive vist som en serie eller film, du har set i Netflix-appen.

• Vil de ikke blive brugt til at lave anbefalinger til dig, medmindre du ser dem igen.

• Vil de blive fjernet fra rækken Se videre.

Sådan skjuler du titler fra din streaminghistorik:

1. I en webbrowser skal du gå til siden Konto.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol

• For nogle profiler skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Åbn Streamingaktivitet for den pågældende profil.

4. På siden, som viser, hvad du ser, skal du klikke på ikonet ud for den episode eller titel, du ønsker at skjule. Hvis du skjuler en episode, vises muligheden for at skjule hele serien.

• Hvis du vil skjule hele din streaminghistorik, skal du vælge Skjul alle nederst på siden og bekræfte det.

Det kan tage op til 24 timer, før den skjulte titel bliver fjernet fra alle dine enheder. Titler kan ikke skjules, hvis siden Streamingaktivitet tilgås fra en børneprofil.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.