Hvordan skjuler jeg titler i min streamingaktivitet?

Når du skjuler titler fra din visningsaktivitet, vises disse titler ikke længere på Netflix-tjenesten som titler, du har streamet, og de anvendes ikke længere til at lave anbefalinger til dig, medmindre du streamer dem igen. Hvis du skjuler titler fra din streamingaktivitet, fjernes de også fra at blive vist i rækken Se videre.

Følg nedenstående trin for at skjule titler fra din streamingaktivitet.

  1. Log på Netflix.com.

  2. Vælg den profil, du vil redigere streamingaktiviteten for.

  3. Klik på Konto (Account).

  4. Under Min profil (My Profile) skal du vælge Streamingaktivitet (Viewing Activity).

  5. På siden Min aktivitet (My activity) skal du klikke på ikonet ved siden af episoden eller titlen, du vil skjule (hvis du skjuler en episode, får du mulighed for at skjule hele serien).

    • Hvis du vil skjule al din streamingaktivitet, skal du vælge Skjul alle nederst på siden. Du vil blive bedt om at bekræfte, at du vil skjule din visningshistorik.

Bemærk, at det kan tage op til 24 timer, før den skjulte titel bliver fjernet helt fra alle dine enheder. Titler kan ikke skjules på Kids-profiler.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.