Sådan skjuler du titler fra din streamingaktivitet

Når du skjuler titler fra din streamingaktivitet, vises de ikke i Netflix som en film eller en serie, du har set. De bruges ikke til at lave anbefalinger til dig, medmindre du ser dem igen. Hvis du skjuler titler fra din streamingaktivitet, fjernes de også fra at blive vist i rækken Se videre.

Sådan skjuler du titler fra din streamingaktivitet:

1. Gå til siden Konto (Account) i en webbrowser.

2. Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol (Profile & Parental Controls) for den profil, du ønsker at opdatere.

3. Åbn Streamingaktivitet (Viewing Activity) for den pågældende profil.

4. På siden Aktivitet (Activity) skal du klikke på ikonet ved siden af episoden eller titlen, du vil skjule. Hvis du skjuler en episode, vises muligheden for at skjule hele serien.

• Hvis du vil skjule al din streamingaktivitet, skal du vælge Skjul alle (Hide all) nederst på siden og bekræfte det.

Det kan tage op til 24 timer, før den skjulte titel bliver fjernet fra alle dine enheder. Titler kan ikke skjules, hvis siden Aktivitet (Activity) tilgås fra en børneprofil.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.