Hvordan skjuler jeg titler i min streamingaktivitet?

Følg nedenstående trin for at skjule titler fra din streamingaktivitet.

1. Log på Netflix.com.

2. Vælg den profil, du vil redigere streamingaktiviteten for.

3. Kik på Konto (Account).

4. Under Min profil (My Profile) skal du vælge Streamingaktivitet (Viewing activity).

5. På siden Min aktivitet (My activity) skal du klikke på ikonet ved siden af den episode eller titel, du ønsker at skjule (hvis du skjuler en episode, får du mulighed for at skjule hele serien).

• Hvis du vil skjule al din streamingaktivitet, skal du vælge Skjul alle nederst på siden. Du vil blive bedt om at bekræfte, at du vil skjule din visningshistorik.

Når du skjuler en titel fra din streamingaktivitet, vises den ikke længere som en titel, du har set, og du kan ikke tilføje den igen, medmindre du afspiller den pågældende titel igen. Bemærk, at det kan tage op til 24 timer, før den skjulte titel bliver fjernet helt fra alle dine enheder. Titler kan ikke skjules på Kids-profiler.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.