Sådan tilføjer, ændrer eller sletter du et telefonnummer

Når du føjer et telefonnummer til din konto, bliver det nemmere at logge ind, det forbedrer kontosikkerheden og hjælper dig med at få adgang til din konto, hvis du skulle glemme din adgangskode.

Sådan tilføjer, ændrer eller sletter du et telefonnummer:

1. Gå til siden Skift telefonnummer. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Følg anvisningerne for at bekræfte din identitet.

3. Når du har bekræftet, kan du gøre følgende:

• Tilføje et telefonnummer: Vælg et land, indtast telefonnummeret, og vælg derpå Næste.

• Redigere: Rediger telefonnummeret, og vælg Næste.

• Slette: VælgSlet telefonnummer.

4. For at bruge det nye nummer sammen med Netflix skal du bekræfte det ved at indtaste den kode, vi sendte til dig i en sms, da du ændrede nummeret. Du kan også bekræfte det via dette link: Bekræft dit telefonnummer til gendannelse.

Bemærk:
Der kan kun være tilknyttet et verificeret telefonnummer til én konto. Verificering af dit telefonnummer fjerner det også fra andre konti, det er tilknyttet.

Hvis du ikke modtager sms-beskeder på telefonnummeret på din konto, kan det skyldes en forsinkelse hos dit teleselskab. Hvis problemet varer ved, bedes du kontakte dit teleselskab for at få hjælp.