Hvordan sikrer jeg, at min Netflix-konto er sikker?

Vi ved, at du bekymrer dig om din Netflix-kontos sikkerhed. og det gør vi også. Uanset om du har modtaget en e-mail fra os, der opfordrer dig til at ændre din adgangskode, eller du har bemærket mistænkelig aktivitet, er her vores bedste råd til, hvordan du holder din konto og personlige oplysninger sikre.

Anvend en adgangskode, du kun anvender til Netflix, og udskift den regelmæssigt

Netflix-konti kan kompromitteres via genbrug af adgangskoder. Det sker, når en Netflix-bruger anvender samme e-mailadresse og adgangskode på tværs af flere tjenester. Såfremt en af disse tjenester kompromitteres, kan angriberen forsøge at anvende brugerens e-mailadresse og adgangskode på Netflix og overtage kontoen. Vi anbefaler kraftigt, at du vælger stærke adgangskoder, der kun anvendes til Netflix. Du kan bruge en adgangskodeadministrator enten via din browser eller via et tredjepartsprodukt til at holde styr på adgangskoder.

Udover at bruge en adgangskode, der er unik for Netflix, anbefaler vi, at du bruger en adgangskode, der:

• Indeholder mindst 8 tegn.

• Indeholder en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler.

• Ikke indeholder et ord i ordbogen, et navn eller andre personlige oplysninger, f.eks. fødselsdag, adresse eller årsdag.

Vi anbefaler, at du regelmæssigt ændrer din adgangskode. Du kan opdatere din adgangskode på siden Konto (Account), efter at du har logget på Netflix-webstedet, eller send en e-mail, en sms eller et telefonopkald til nulstilling af adgangskoden til dig selv.

Vær opmærksom på mulige forsøg på phishing

Phishing er et forsøg på at få personlige oplysninger fra dig ved at udgive sig for at være et websted eller et firma, du har tillid til online.

Phishere vil gå langt for at forsøge at overtage din konto eller stjæle dine personlige oplysninger. De kan oprette falske websteder, som ligner Netflix, eller sende e-mails, der ligner vores, hvor de beder dig om personlige oplysninger.

Netflix vil aldrig bede dig om at sende personlige oplysninger via e-mail. Dette inkluderer:

• Betalingsoplysninger (kreditkortnummer, debetkortnummer, konto til direkte debitering, PIN-kode osv.).

• Social security-nummer for amerikanske statsborgere (i hvilken som helst form), personnummer eller CVR-nummer.

• Adgangskoden til din konto.

Netflix kan kontakte dig via e-mail med et link til vores websted for at opdatere disse oplysninger, men du skal være opmærksom på falske e-mails, der linker til phishing-websteder. Hvis du ikke er sikker på et link i en e-mail, kan du altid bevæge musen hen over linket for at se, hvor det fører hen, og her kan du se den rigtige webadresse, der linkes til, nederst i de fleste browsere.

Hvis du mener, at du har modtaget en phishing-meddelelse, kan du besøge vores Hjælp-center for at se, hvordan du rapporterer det til os.

Beskyt din computer

For at du kan få den bedst mulige Netflix-oplevelse, er det vigtigt at holde din computer fri for malware og virus. Tegn på, at din computer er inficeret, kan være:

• Usædvanlig langsom eller pludselig forringet computerydelse.

• Pop op-vinduer eller reklamer under streaming.

• Uventet genstart, nedbrud eller frysning.

Hvis du tror, at din computer er inficeret, kan du bruge den antimalware-, antiadware- eller antivirus-software, som er blevet anbefalet af din computerproducent eller en it-kyndig person, du har tillid til.

Selvom Netflix ikke anbefaler specifikke leverandører, har vores supportteknikere med succes anvendt følgende til at fjerne denne type infektioner:

Husk, at malware konstant ændrer sig, og at andre ondsindede programmer kan forårsage lignende problemer. Uanset hvilket program du vælger, skal du sørge for at holde det opdateret med de nyeste softwareversioner.

Rapportér svigagtig eller mistænkelig aktivitet

Hos Netflix tager vi bedrageri alvorligt. Hvis du ser mistænkelige eller ikke-genkendelige debiteringer eller uautoriseret kontoaktivitet, bedes du kontakte os omgående, så vi kan hjælpe dig med at undersøge sagen.

Log af ubrugte enheder

Hvis du planlægger at forære en enhed væk eller sælge en enhed, du tidligere har brugt, bør du logge af alle konti eller tjenester, du har brugt på enheden, herunder Netflix. Hvis du ikke har gjort dette, og enheden ikke længere er i din besiddelse, kan du logge af alle enheder fra siden Min konto (My Account). Bemærk, at det kan tage op til 8 timer at logge af alle enheder.

Rapportér sikkerhedshuller til os

Hvis du mener, du har opdaget en sikkerhedsrisiko relateret til Netflix eller appen, håber vi meget, du vil fortælle os om den så hurtigt som muligt og ikke offentliggøre sikkerhedsrisikoen, før den er løst. Vi er taknemmelige for din hjælp, og vi læser alle rapporter og gør vores bedste for at løse problemet.

Du kan se flere oplysninger i vores politik til ansvarlig oplysning.

Har du spørgsmål?

Hjælp os med at give dig svar hurtigst muligt ved at dirigere dine spørgsmål til det rigtige team:

Har du generelle spørgsmål om kundeservice, skal du kontakte os via vores Hjælp-center.

Hvis du undersøger sikkerhed, kan du få mere at vide om vores program for ansvarlig oplysning.

Har du spørgsmål om beskyttelsen af dine oplysninger, kan du se vores privatlivserklæring.