Sådan skifter du sprog på Netflix

Sprogindstillinger styrer den tekst, du kan se vist på Netflix, og giver os mulighed for at tilpasse lyd og undertekster.

Sådan ændrer du visningssprog:

1. Log ind på Netflix.com på din computer eller mobilbrowser.

2. Vælg Konto (Account).

3. Vælg en profil.

4. Vælg Sprog (Language).

5. Vælg et visningssprog.

6. Vælg Gem (Save).

Bemærk:
Hvis du ikke kan se sprogskiftet på enheden, skal du muligvis logge ud og ind igen.

Sådan ændrer du foretrukket sprog i serier og film:

1. Log ind på Netflix.com på din computer eller mobilbrowser.

2. Vælg Konto (Account).

3. Vælg en profil.

4. Vælg Sprog (Language).

5. Vælg de foretrukne sprog fra Sprog i serier og film (Shows & Movies Languages).

6. Vælg Gem (Save).

Bemærk:
Netflix viser de 5-7 mest relevante sprog baseret på din placering og dine sprogindstillinger. Ikke alle sprog er tilgængelige for alle titler.