Netflix er på det forkerte sprog.

Hvis dine undertekster, lyd eller Netflix-profil er på det forkerte sprog, skyldes det normalt et problem med indstillingerne for din profil eller enhed. Følg nedenstående anvisninger for at justere dine indstillinger for sprog.

Skift sprog i dine lydindstillinger

Hvis dit foretrukne lydsprog ikke vises som en mulighed:

1. Gå til sektionen Konto (Account) på Netflix-webstedet.

2. Under Min profil (My Profile) skal du vælge Sprog (Language).

3. Vælg din foretrukne indstilling for lyd.

4. Prøv at afspille din serie eller film igen med din foretrukne lyd.

Hvis din titel stadig ikke afspilles med din foretrukne lyd, er alternativ lyd muligvis ikke tilgængelig på dit sprog for den pågældende titel.

Hvis du er nødt til at nulstille din lyd, hver gang du prøver at se Netflix, kan du prøve at afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre, som er indstillet til dit foretrukne lydsprog. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.

Skift dine underteksters sprog

Hvis dit foretrukne sprog for undertekster ikke vises som en mulighed:

1. Gå til sektionen Konto (Account) på Netflix-webstedet.

2. Under Min profil (My Profile) skal du vælge Sprog (Language).

3. Vælg dit foretrukne sprog for undertekster.

4. Prøv at afspille din serie eller film med dine foretrukne undertekster igen.

Hvis din titel stadig ikke afspilles med de korrekte undertekster, er undertekster måske ikke tilgængelige på dit sprog for den pågældende titel. Du kan også se, hvilke film og serier, der har undertekster på dit foretrukne sprog, ved at gå til netflix.com/subtitles. Hvis der tilbydes undertekster for den pågældende titel på dit foretrukne sprog, men de ikke vises på din enhed, kan du prøve at skifte til en anden enhed. Netflix-appen understøtter muligvis ikke undertekster med ikke-latinske alfabeter på enheder, der er fremstillet før 2014, men nyere enheder understøtter sprog, der anvender disse alfabeter.

Hvis du er nødt til at nulstille dine undertekster, hver gang du prøver at se Netflix, kan du afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre, som er indstillet til dit foretrukne sprog for undertekster. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.

Rediger dit profilsprog for Netflix

Sådan ændrer du sproget for din Netflix-profil:

1. Log på Netflix.com.

2. Vælg Administrer profiler (Manage Profiles).

3. Vælg din ønskede profil.

4. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen.

5. Log af, og log på igen for at gemme denne indstilling.

Hvis du ændrer sproget på din konto, vil også indstillinger for undertekster og eftersynkronisering ændres, og det foretrukne sprog vil blive vist først.

I nogle lande vil et sprogskift påvirke det indhold, du ser på webstedet og enhederne. Vi gør dette for at sikre, at du kun ser titler, der har lyd, undertekster eller eftersynkronisering på dit foretrukne sprog. Denne funktion er tilgængelig i Thailand, Belgien, Schweiz, Luxembourg og De Nederlandske Antiller.