Phishing eller mistænkelige e-mails eller sms-beskeder, der hævder at være fra Netflix

Hvis du får en e-mail eller en sms, hvor du bliver bedt om at oplyse din Netflix-kontos e-mailadresse, telefonnummer, adgangskode eller betalingsmåde, er den sandsynligvis ikke fra Netflix. Nedenfor får du tips til at identificere og håndtere mistænkelige e-mails og sms'er, så du kan beskytte din konto.

Sådan kan du se, om en e-mail eller sms faktisk kommer fra Netflix

• Vi vil aldrig bede dig om at angive personoplysninger i en sms eller e-mail. Dette omfatter:

• Kredit- eller betalingskortnumre

• Bankkontooplysninger

• Netflix-adgangskoder

• Vi vil aldrig bede om betaling via en tredjepartsleverandør eller et tredjepartswebsted.

• Hvis en sms eller e-mail indeholder et link til en webadresse, du ikke genkender, skal du ikke trykke eller klikke på linket. Hvis du allerede har fulgt linket, skal du ikke angive dine oplysninger på det websted, du landede på.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får en mistænkelig e-mail eller sms?

Svindlere kan ikke få oplysninger fra dig, medmindre du giver dem til dem. Derfor må du ikke klikke på links i meddelelserne eller svare på dem.

Mistænkelige e-mails

1. Du må ikke klikke på nogen af linkene eller åbne nogen af de vedhæftede filer.

2. Videresend e-mailen til phishing@netflix.com.

Bemærk:
    Hvis din e-mail bliver afvist, når du videresender den, betyder det, at vi allerede har modtaget en kopi af phishing-meddelelsen. Du behøver ikke at gøre andet end at slette e-mailen eller meddelelsen.
  3. Slet e-mailen.

Mistænkelig sms

Android

1. Tryk på og hold ned på den meddelelse, du vil videresende.

2. Tryk på Videresend besked.

3. Tryk på Videresend-pilen .

4. Indtast phishing@netflix.com.

5. Vælg den adresse, du lige har indtastet.

6. Tryk på Send Send-pil.

7. Slet meddelelsen.

Bemærk:
Disse trin kan være anderledes for din enhed. Find trinnene for din enhed i vejledningen, der fulgte med enheden, eller få hjælp fra producenten.

iPhone, iPad, iPod Touch

1. Tryk på og hold ned på den meddelelse, du vil videresende.

2. Tryk på Mere ... og derefter på Videresend-pilenVideresend-pil.

3. Indtast phishing@netflix.com.

4. Tryk på Send Send-pil.

5. Slet meddelelsen.

Bemærk:
Koster alm. sms-takst.

Hvad hvis jeg allerede har klikket på et link eller har delt personlige oplysninger?

• Skift din adgangskode til Netflix til en ny, stærk og entydig kode.

• Opdater din adgangskode på andre websteder, hvor du har brugt samme kombination af e-mailadresse og adgangskode.

Bemærk:
    For at holde dine konti sikre er det bedst ikke at bruge samme kombination af e-mailadresse og adgangskode på andre websteder og apps.
  • Kontakt din bank, hvis der er indtastet betalingsoplysninger, da de kan være blevet kompromitteret.

• Videresend meddelelsen til phishing@netflix.com ved hjælp af ovenstående trin.

Hvad hvis jeg ser et websted eller en app, der foregiver at være Netflix Kundeservice?

1. Klik ikke på nogen links, og indtast ikke oplysninger på webstedet eller i appen.

2. Send en kopi af linket til webstedet eller appen, der foregiver at være fra Netflix, i en e-mail til phishing@netflix.com.

Hvad er de bedste måder til at holde mine oplysninger sikre?

Vær forsigtig, når du modtager en e-mail eller sms, der anmoder om personlige oplysninger.

• Klik ikke på et link, hvis du er i tvivl. Gå direkte til virksomhedens websted i stedet.

• Send aldrig personlige eller økonomisk følsomme oplysninger via e-mail.

• Kontroller afsenderens adresse for at se, om den ser legitim ud.

• I en computerbrowser skal du holde markøren over linket, inden du klikker på det, for at se URL'en. Kontrollér, at linket fører derhen, hvor du forventer det.

• Installer antivirussoftware for at beskytte dine enheder og personlige oplysninger.

Kontakt os, hvis du tror, at din e-mail er blevet ændret uden din tilladelse, så vi kan hjælpe dig med at ændre den tilbage. Du kan også få flere sikkerhedstips i artiklen Sådan holder du din konto sikker.