Jeg har modtaget en mistænkelig e-mail eller sms.

Hvis du har mistanke om, at du har modtaget en svigagtig e-mail eller sms-besked, der ser ud til at være fra Netflix, skal du følge disse tips for at holde dine oplysninger sikre, og følge nedenstående trin for at rapportere meddelelsen:

• Indtast aldrig dine login- eller finansielle oplysninger efter at have fulgt et link i en e-mail eller en sms-besked. Hvis du er usikker på, om du besøger vores legitime Netflix-websted, skal du skrive www.netflix.com direkte i din webbrowser.
  • Du må aldrig klikke på links eller åbne vedhæftede filer i en e-mail eller sms-besked, du har modtaget uventet, uanset kilden.
  • Hvis du har mistanke om, at en e-mail eller sms-besked ikke er fra Netflix, skal du ikke svare på den. Følg nedenstående trin for at videresende den til os.

Hvordan rapporterer jeg en mistænkelig eller phishing-mail eller SMS-besked?

Hvis du har modtaget en mistænkelig eller phishing-mail, skal du videresende den til phishing@netflix.com og slette e-mailen. Husk at medtage oplysninger om meddelelsens header-oplysninger, som kan findes ved hjælp af denne Google-artikel.

Hvis du har modtaget en mistænkelig sms-besked, skal du videresende den til phishing@netflix.com ved at følge trinene for din enhed nedenfor.

iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Vælg og hold den besked, du vil videresende, nede, indtil der vises en menu.
  2. Tryk på Mere... (More...).
  3. Tryk på pilen Del (Share).
  4. Send til phishing@netflix.com.

Android-baseret telefon eller -tablet:

1. Vælg og hold den besked, du vil videresende, nede, indtil der vises en menu.
  2. Tryk på pilen Videresend (Forward).
  3. Send til phishing@netflix.com.

Koster alm. sms-takst.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg åbner et link i en phishing-meddelelse eller har afgivet nogen personlige oplysninger?

Hvis du har klikket på et mistænkeligt link eller har givet personlige oplysninger til webstedet, der udgiver sig for at være Netflix, anbefaler vi kraftigt, at du gør følgende:

• Skift din adgangskode til Netflix til en ny og unik kode.
  • Opdater din adgangskode på andre websteder, hvor du har brugt samme e-mailadresse og adgangskode.
  • Kontakt din bank, hvis der er indtastet betalingsoplysninger, da de kan være blevet kompromitteret.
  • Videresend meddelelsen til phishing@netflix.com ved hjælp af ovenstående trin.