Jeg har glemt mine loginoplysninger eller min adgangskode til Netflix.

Kan du ikke logge på Netflix? Du kan nulstille din adgangskode ved at modtage en e-mail til nulstilling af adgangskoden eller ved at modtage en sms eller et telefonopkald, hvis du har føjet dit telefonnummer til din konto. Hvis du har glemt den e-mailadresse eller det telefonnummer, du har tilmeldt dig med, kan du muligvis angive yderligere oplysninger online for at få adgang til din konto igen.

Nulstil din adgangskode via e-mail

Sådan nulstiller du din adgangskode via e-mail:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode via e-mail (Email).

3. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail (Email Me).

4. Følg trinene til nulstilling af adgangskode i den e-mail, du modtager. E-mailen kommer normalt inden for nogle minutter og indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Når du er logget ind, bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode.

Bemærk:
Hvis du vælger Kræv, at alle enheder skal logge ind igen med den nye adgangskode (Require all devices to sign in again with new password) under nulstillingsprocessen, skal du bemærke, at det kan tage op til 8 timer at frakoble alle enheder, der er logget på din konto.

Linket i e-mailen er udløbet.

• Linket i e-mailen udløber efter 24 timer, så sørg for at bruge det så hurtigt som muligt. Bemærk, at din nye adgangskode ikke må være den samme som din tidligere adgangskode. Hvis linket i e-mailen er udløbet, skal du ikke fortvivle – du kan altid bruge netflix.com/loginhelp til at sende dig selv en ny e-mail til nulstilling af adgangskoden.

Jeg sendte e-mailen til mig selv, men modtog den aldrig.

1. Kontrollér din mappe med uønskede e-mails og eventuelle e-mailfiltre, du har konfigureret, for at sikre dig, at meddelelsen ikke er dirigeret videre fra din indbakke.

2. Hvis du ikke kan finde e-mailen til nulstilling af adgangskoden, efter du har kontrolleret din mappe med uønskede e-mails, kan du prøve at føje info@mailer.netflix.com til din kontaktliste. Send derefter dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden igen.

3. Hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen om nulstilling af adgangskoden, kan der være en forsinkelse hos din e-mailudbyder. Vent 5 timer, og kontrollér derefter din indbakke igen.

Linket i e-mailen fungerer ikke.

1. Slet alle e-mails til nulstilling af Netflix-adgangskoden, som du har sendt til dig selv.

2. Gå til netflix.com/clearcookies, når du har slettet disse e-mails. Dette vil logge dig ud og føre dig tilbage til startsiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode via E-mail (Email).

5. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail (Email Me).

6. Gå tilbage til din e-mail, og følg trinene i den nye e-mail til nulstilling af Netflix-adgangskode.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve at få adgang til e-mailen på en anden computer, smartphone eller tablet. Klik derefter på linket til nulstilling af din adgangskode.

Nulstil din adgangskode via sms eller telefonopkald

Sådan nulstiller du din adgangskode via sms eller telefonopkald:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg at nulstille din adgangskode med enten SMS (Text Message) eller telefonopkald (Voice Call).

3. Indtast det telefonnummer, der er knyttet til din Netflix-konto.

4. Vælg enten Send mig en SMS (Text Me) eller Ring til mig (Call Me).

5. Du får derefter tilsendt en bekræftelseskode, som du skal indtaste for at nulstille din adgangskode. Denne kode vil udløbe efter 20 minutter, så sørg for at bruge den så hurtigt som muligt.

Bemærk:
Hvis du vælger Kræv, at alle enheder skal logge ind igen med den nye adgangskode (Require all devices to sign in again with new password) under nulstillingsprocessen, skal du bemærke, at det kan tage op til 8 timer at frakoble alle enheder, der er logget på din konto.

Mit telefonnummer er ikke knyttet til min konto.

• Hvis du endnu ikke har føjet et telefonnummer til din konto, skal du følge ovenstående vejledning for at nulstille din adgangskode via e-mail. Når du har fået adgang til din konto, kan du når som helst tilføje et telefonnummer ved at gå til siden Konto (Account) og vælge Tilføj telefonnummer (Add phone number). Hvis telefonnummeret på din konto ikke længere er gyldigt, kan du gå til siden Konto (Account) og vælge Rediger telefonnummer (Change phone number).

Få dine loginoplysninger via kreditkort eller betalingskort

Sådan får du dine loginoplysninger, hvis du har glemt din e-mailadresse eller dit telefonnummer:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg Jeg har glemt min e-mailadresse eller mit telefonnummer (I don't remember my email or phone).

3. Indtast for- og efternavn på kontoen samt kredit- eller betalingskortnummer.

4. Vælg Find konto (Find Account).

Bemærk:
Hvis du ikke bruger et betalingskort eller et kreditkort til at betale for Netflix, eller hvis du ikke faktureres direkte af Netflix, kan du kontakte os for at få dine loginoplysninger.
globe