Jeg har glemt mine Netflix-loginoplysninger eller min Netflix-adgangskode.

Kan du ikke logge på Netflix? Du kan nulstille din adgangskode ved at modtage en e-mail til nulstilling af adgangskoden eller ved at modtage en sms eller et telefonopkald, hvis du har føjet dit telefonnummer til din konto. Hvis du ikke kan huske den e-mailadresse, du har registreret dig med, eller hvis du ikke længere har adgang til den, skal du kontakte kundeservice.

Nulstilling af din adgangskode via e-mail

Hvis du vil nulstille din adgangskode via e-mail, skal du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden. E-mailen kommer normalt inden for nogle minutter og indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Her bliver du bedt om at oprette en ny adgangskode. Linket i e-mailen udløber efter 24 timer, så sørg for at bruge det så hurtigt som muligt. Bemærk, at din nye adgangskode ikke må være den samme som din tidligere adgangskode.

Hvis linket i e-mailen er udløbet, skal du ikke fortvivle – du kan altid sende dig selv en ny e-mail til nulstilling af adgangskoden.

Jeg sendte e-mailen til mig selv, men modtog den aldrig.

1. Kontrollér din mappe med uønskede e-mails og eventuelle e-mailfiltre, du har konfigureret, for at sikre dig, at meddelelsen ikke er dirigeret videre fra din indbakke.

2. Hvis du ikke kan finde e-mailen til nulstilling af adgangskoden, efter du har kontrolleret din mappe med uønskede e-mails, kan du prøve at føje info@mailer.netflix.com til din kontaktliste. Send derefter dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden igen.

3. Hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen om nulstilling af adgangskoden, kan der være en forsinkelse hos din e-mailudbyder. Vent 5 timer, og kontrollér derefter din indbakke igen.

Linket i e-mailen fungerer ikke.

1. Slet alle e-mails til nulstilling af Netflix-adgangskoden, som du har sendt til dig selv.

2. Gå til netflix.com/clearcookies, når du har slettet disse e-mails. Dette vil logge dig ud og føre dig tilbage til startsiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Indtast din e-mailadresse, og vælg derefter Send mig en e-mail (Email Me).

5. Gå tilbage til din e-mail, og følg trinene i den nye e-mail til nulstilling af Netflix-adgangskode.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve at få adgang til e-mailen på en anden computer, smartphone eller tablet. Klik derefter på linket til nulstilling af din adgangskode.

Nulstilling af din adgangskode via sms eller telefonopkald

Hvis du vil nulstille din adgangskode via sms eller telefonopkald, skal du bruge det telefonnummer, du tilføjede og bekræftede tidligere, på din konto. Hvis du allerede har tilføjet et telefonnummer, skal du klikke på linket glemt adgangskode (forgot password) og vælge sms eller taleopkald. Du får derefter tilsendt en bekræftelseskode, som du skal indtaste for at nulstille din adgangskode. Din nye adgangskode må ikke være den samme som din tidligere adgangskode. Denne kode vil udløbe efter 20 minutter, så sørg for at bruge den så hurtigt som muligt.

Hvis du endnu ikke har føjet et telefonnummer til din konto, skal du følge ovenstående vejledning for at nulstille din adgangskode via e-mail. Når du har fået adgang til din konto, kan du når som helst tilføje et telefonnummer ved at gå til Konto (Account) og vælge Tilføj telefonnummer (Add phone number). Hvis telefonnummeret på din konto ikke længere er gyldigt, kan du gå til Konto (Account) og vælge Rediger telefonnummer (Change phone number).

globe