Jeg kan ikke logge på Netflix

Brug denne artikel, hvis du har problemer med at logge på Netflix:

Hvis du kender din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, men ikke kan logge ind på en enhed, skal du følge disse trin.

Smart-tv

Log ind via en mobil eller tablet

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Med en mobil eller tablet skal du rette kameraet mod QR-koden på tv-skærmen.

4. Tryk på det viste banner. Hvis der ikke vises et banner, skal du gå til netflix.com/tv8.

5. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

6. Tryk på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Log ind via en computer

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til netflix.com/tv8.

4. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

5. Klik på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på tv'et er korrekt. Er den ikke det, skal du klikke på Forrige for at vende tilbage og rette den.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på pilen på skærmen for at skifte mellem store og små bogstaver. Klik på Vis adgangskode for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk enheden.

2. Tag stikket til modemmet og routeren ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Log ind via en mobil eller tablet

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Med en mobil eller tablet skal du rette kameraet mod QR-koden på tv-skærmen.

4. Tryk på det viste banner. Hvis der ikke vises et banner, skal du gå til netflix.com/tv8.

5. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

6. Tryk på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Log ind via en computer

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til netflix.com/tv8.

4. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

5. Klik på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Bekræft din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på tv'et er korrekt. Er den ikke det, skal du klikke på Forrige for at vende tilbage og rette den.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på pilen på skærmen for at skifte mellem store og små bogstaver. Klik på Vis adgangskode for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Genstart enheden

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk enheden.

2. Tag stikket til modemmet og routeren ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Mobiltelefon eller tablet

Android-telefon eller -tablet

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på skærmen er korrekt.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på Vis for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Brug din mobilbrowser til at logge på Netflix.com

Hvis du kunne logge ind på Netflix.com i din browser:

1. Sørg for, at du har gennemført tilmeldingsprocessen.

2. Åbn Netflix-appen, og prøv at logge ind igen.

Hvis du ikke kunne logge på Netflix.com i din browser:

1. Bekræft, at din e-mailadresse er indtastet korrekt. Hvis den ikke er det, skal du indtaste den igen og prøve at logge ind igen.

2. Gå til netflix.com/clearcookies for at starte Netflix-appen igen og forsøge at logge ind igen.

3. Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du fortsætte nedenstående fejlfinding.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Slå adgangskodeadministratorer fra

Prøv at slå eventuelle adgangskodeadministratorers fra eller fjerne deres oplysninger om dit Netflix-login.

Hvis du håndterer dine adgangskoder via Google:

1. Gå til Indstillinger > Google > Administrer din Google-konto

2. Tryk på Sikkerhed øverst.

3. Rul ned til afsnittet Login på andr websteder, og tryk derefter på Adgangskodeadministrator.

4. På listen skal du finde og trykke påNetflix og derefter trykke på Slet.

Hvis du bruger Samsung Pass:

1. Gå til Indstillinger > Biometri og sikkerhedSamsung Pass.

Bemærk:
    Du kan blive bedt om at indtaste din Samsung-adgangskode.
  2. Under Id'er og adgangskode skal du trykke på Apps.

3. På listen skal du finde og trykke på Netflix,

4. Nederst til højre skal du trykk på Slet og derefter trykke på Slet igen for at bekræfte.

Ryd Netflix-appdata

Bemærk:
Sletning af app-data vil slette eventuelle serier og film, du har downloadet til enheden.
  1. Begynd fra startskærmen på din enhed, og gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

• Hvis du ikke ser indstillingen Generelt (General), skal du fortsætte til det næste trin.

3. Vælg Apps eller Applikationer (Applications).

4. Vælg Administrer programmer (Manage Applications) Programadministration (Application Manager) eller Administrer alle apps (Manage All Apps).

• Fortsæt til næste trin, hvis du ikke ser disse indstillinger.

5. Rul ned, og vælg Netflix.

• Hvis du ikke ser Netflix, bør du kontrollere fanen Downloadet (Downloaded).

6. Vælg Lager (Storage).

• Hvis du ikke ser indstillingen Lager (Storage), skal du fortsætte til næste trin

7. Vælg Ryd data (Clear Data) eller Ryd lagring (Clear Storage) og derefter OK.

8. Prøv Netflix igen.

Næste skridt

Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du kontakte Netflix Kundeservice for at få hjælp.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på skærmen er korrekt.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på Vis for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Fjern gemte adgangskoder fra iCloud-nøglering

Hvis du bruger funktionen iCloud-nøglering til at gemme adgangskoder til din Apple-konto, skal du muligvis også fjerne dine Netflix-legitimationsoplysninger fra nøgleringen. Hvis du er i tvivl om, hvordan det gøres, kan du kontakte Apple Support.

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Næste skridt

Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du kontakte Netflix Kundeservice for at få hjælp.

Computer

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på skærmen er korrekt.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på Vis for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Slå cookies til i din webbrowser

Trin til Windows

Chrome
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu Ikon for Chrome-menu og derpå Indstillinger (Settings).

2. I menuen i venstre side skal du vælge Sikkerhed og privatliv.

3. Vælg Cookies og andre websitedata.

4. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og websitedata, når du afslutter Chrome er slået fra.

5. Prøv Netflix igen.

Tillad cookies
  1. Klik på Indstillinger med mere indstillinger med mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Cookies og webstedstilladelser.

4. Klik på Administrer og slet cookies og webstedsdata.

5. Sørg for, at Tilladelse til at websteder kan gemme og læse cookiedata (anbefalet) er slået til.

Firefox

1. Tryk på Menu-ikonet i øverste højre hjørne

2. Vælg Indstillinger (Options).

3. Vælg Privatliv (Privacy) fra menuen til venstre.

4. Under Historik (History), skal du finde rullemenuen Firefox vil: (Firefox will:) og vælge Gemme historik (Remember history).

5. Luk fanen, og prøv Netflix igen.

Internet Explorer
  1. Vælg Internetindstillinger (Internet Options) i menuen Funktioner (Tools).

2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger (Privacy).

3. Vælg Avanceret (Advanced).

4. Sæt kryds i feltet Tilsidesæt automatisk behandling af cookies (Override automatic cookie handling).

5. VælgAccepter (Accept) under Cookies fra oprindeligt websted (First-party Cookies).

6. Vælg OK i vinduet Avancerede indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger (Advanced Privacy Settings).

7. Vælg OK i vinduet Internetindstillinger (Internet Options).

8. Prøv Netflix igen.

Opera
  1. Vælg Menu i øverste venstre hjørne af din browser.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Rul ned, indtil du ser Cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad, at lokale data lagres (anbefalet) (Allow local data to be set (recommended)) er markeret.

5. Luk fanen Indstillinger (Settings) for at gemme dine nye indstillinger.

6. Prøv Netflix igen.

Trin til Mac

Chrome
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu Ikon for Chrome-menu og derpå Indstillinger (Settings).

2. I menuen i venstre side skal du vælge Sikkerhed og privatliv.

3. Vælg Cookies og andre websitedata.

4. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og websitedata, når du afslutter Chrome er slået fra.

5. Prøv Netflix igen.

Firefox

1. Vælg Indstillinger (Preferences) i menuen Firefox.

2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger (Privacy).

3. Under Firefox vil: (Firefox will:) skal du vælge Gemme historik (Remember History).

4. Luk Indstillinger (Preferences) for at gemme din nye indstilling for Privatliv (Privacy).

5. Prøv Netflix igen.

Opera

1. Vælg Indstillinger (Preferences) i menuenOpera.

2. Rul ned, indtil du ser Cookies.

3. Sørg for, at indstillingen Tillad, at lokale data lagres (anbefalet) (Allow local data to be set (recommended)) er markeret.

4. Luk fanen Indstillinger (Preferences) for at gemme dine nye indstillinger.

5. Prøv Netflix igen.

Safari

1. På menuen Safari skal du vælge Indstillinger (Preferences).

2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger (Privacy).

3. Under Cookies og webstedsdata (Cookies and website data) skal du vælge Tillad fra websteder, jeg besøger (Allow from websites I visit).

4. Luk Indstillinger (Preferences) for at gemme din nye indstilling for Privatliv (Privacy).

5. Prøv Netflix igen.

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Spilkonsol

Log ind via en mobil eller tablet

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Med en mobil eller tablet skal du rette kameraet mod QR-koden på tv-skærmen.

4. Tryk på det viste banner. Hvis der ikke vises et banner, skal du gå til netflix.com/tv8.

5. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

6. Tryk på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Log ind via en computer

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til netflix.com/tv8.

4. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

5. Klik på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på tv'et er korrekt. Er den ikke det, skal du klikke på Forrige for at vende tilbage og rette den.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på pilen på skærmen for at skifte mellem store og små bogstaver. Klik på Vis adgangskode for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk enheden.

2. Tag stikket til modemmet og routeren ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Blu-ray-afspiller

Log ind via en mobil eller tablet

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Med en mobil eller tablet skal du rette kameraet mod QR-koden på tv-skærmen.

4. Tryk på det viste banner. Hvis der ikke vises et banner, skal du gå til netflix.com/tv8.

5. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

6. Tryk på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Log ind via en computer

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Log ind.

2. Inden du indtaster din e-mailadresse eller adgangskode til Netflix, skal du vælge Log ind fra internettet. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du logge ind via din fjernbetjening.

3. Åbn en webbrowser på din computer, og gå til netflix.com/tv8.

4. Indtast login-koden, der vises på dit tv, og tryk derefter på Fortsæt. Du vil muligvis blive bedt om at logge ind.

5. Klik på Se Netflix nu, hvorefter dit tv vil blive logget ind.

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Kontrollér, at den viste e-mail på tv'et er korrekt. Er den ikke det, skal du klikke på Forrige for at vende tilbage og rette den.

Indtast adgangskoden igen, og husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Klik på pilen på skærmen for at skifte mellem store og små bogstaver. Klik på Vis adgangskode for at se adgangskoden og bekræfte, at den er korrekt.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer du din Netflix-adgangskode for at gøre dette.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du kontakte Netflix Kundeservice for at få hjælp.