Anbefalinger for internetforbindelseshastighed

Dette er anbefalingerne for downloadhastigheder fra internettet for at se serier og film fra Netflix.

Anbefalet antal megabit pr. sekund

Bredbåndsforbindelse

1,5

Minimum: 0,5

SD

3

HD

5

4K/Ultra HD (UHD)

25

For at se Netflix i HD skal du bruge:

Administrer Netflix' anvendelse af båndbredde

Hvis din internetudbyder anvender en grænse for båndbredde eller datamængde, kan du indstille billedkvaliteten til Lav eller Mellem for at overføre færre data.

Kontrollér din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed på mane enheder via Netflix-appen.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå op, og vælg linket eller ikonet Indstillinger (Settings) .

• Hvis du ikke kan se indstillingsikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

4. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

Hvis din forbindelseshastighed er langsommere, end du forventer, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.