Anbefalinger for internetforbindelseshastighed

Nedenfor findes kravene til og anbefalingerne for internetdownloadhastighed til streaming af serier og film via Netflix.

• 0,5 megabit pr. sekund – påkrævet hastighed for bredbåndsforbindelsen

• 5,0 megabit pr. sekund – anbefalet til HD-kvalitet

• 3,0 megabit pr. sekund – anbefalet til SD-kvalitet

• Det understøttes imidlertid i Netflix-appen til Windows 8.

• 5.1-surroundsound understøttes ikke i øjeblikket for streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight eller HTML5.

Se Netflix i HD

Hvis du vil se Netflix i HD, skal du sørge for, at du har et HD-abonnement. Indstil derefter videokvaliteten til High (Høj) eller Auto. Titlerne vil blive afspillet i HD, hvis du har en forbindelseshastighed på 5,0 megabit pr. sekund eller hurtigere.

Administrer Netflix' anvendelse af båndbredde

Video i højere kvalitet kræver større båndbredde end video i lavere kvalitet. Hvis din internetudbyder anvender en grænse for båndbredde eller datamængde, kan du administrere båndbreddeanvendelsen ved at ændre indstillingen for videokvalitet til Lav (Low) eller Mellem (Medium) for at overføre færre data.

Kontrollér din forbindelseshastighed

På mange enheder kan du kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen. Du kan kontrollere din forbindelseshastighed ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå op, og vælg Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet .

• Hvis du ikke kan se tandhjulsikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

4. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix-serverne. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

5. Når testen er færdig, skal du sørge for, at din hastighed opfylder vores ovenstående anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Hvis din forbindelse er langsommere, end du forventede, kan du prøve fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at forbedre din hastighed.