Anbefalinger for internetforbindelseshastighed

Til at se serier og film på Netflix anbefaler vi, at du har en stabil internetforbindelse med følgende downloadhastighed vist i megabits pr. sekund (Mbps).

Billedkvalitet

Opløsning

Anbefalet hastighed

HD

720p

3 Mbps eller derover

Fuld HD (FHD)

1080p

5 Mbps eller derover

Ultra HD (UHD)

4 K

15 Mbps eller derover

Netflix-billedkvalitet

Mange faktorer kan påvirke billedkvaliteten. Se Sådan får du den bedste videokvalitet for flere oplysninger.

Administrer forbrug af data og båndbredde

Hvis dit internetabonnement har en begrænsning for, hvor meget data du må bruge, kan du ændre eller minimere den mængde data, Netflix bruger.

Hvis din internetudbyder har begrænsninger på downloadhastigheden, kan det eventuelt hjælpe at ændre på indstillingerne for billedkvalitet for at gøre din forbindelse mere stabil.

Kontrollér din internethastighed

Hvis du bruger en mobilenhed eller en computer, kan du åbne en webbrowser og gå til siden Fast.com.

På andre enheder såsom et tv eller en streamingstick kan du kontrollere din internethastighed i Netflix-appen:

Hvis du er logget på Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. Nederst skal du vælge Få hjælp > Kontrollér dit netværk.

Hvis kontrollen ikke kan gennemføres, eller du får en fejlmeddelelse, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet til internettet.

Hvis din internethastighed er langsommere, end du forventer, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Hvis du ikke er logget ind

1. Åbn Netflix.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Kontrollér dit netværk.

3. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

Hvis kontrollen ikke kan gennemføres, eller du får en fejlmeddelelse, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet til internettet.

Hvis din internethastighed er langsommere, end du forventer, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.