Netflix fryser, reagerer ikke eller indlæser ikke, selvom enheden ikke fryser

Hvis Netflix fryser eller ikke indlæser, men enheden i øvrigt fungerer, skyldes det normalt, at oplysninger, som er gemt på enheden, skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed.

Hvis din enhed overhovedet ikke fungerer, kan du følge disse trin til fejlfinding.

Blu-ray-afspillere

Blu-ray-afspiller

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem skal du kontakte producenten af enheden for at få hjælp.

Disse trin kan slette data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Før du udfører disse trin, skal du sikre dig, at du har navnet og adgangskoden for dit wi-fi-netværk og dine loginoplysninger for Netflix.
  • Opdatering af din enhed til den nyeste software- eller firmwareversion

• Nulstilling af din enhed til de oprindelige fabriksindstillinger.

Hvis producenten ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virker, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Computere

Mac

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Luk computeren
  1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Windows

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Log på Netflix

1. Vælg Log på øverst til højre på skærmen.

2. Prøv at se Netflix igen, når du er logget ind.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Slet Netflix-cookien fra webbrowseren

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Spilkonsoller

PlayStation 3

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis datoen og klokkeslættet på enheden er meget forskellig fra den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt, vil det give problemer at afspille serien eller filmen.

Til japanske PlayStations skal der bruges X i stedet for O til at annullere valget, når O nævnes i nedenstående trin til fejlfinding.
  1. Naviger til Indstillinger (Settings) fra hovedmenuen.

• Hvis du ikke allerede er på hovedmenuen, skal du holde knappen PS på midten af controlleren nede, vælge Afbryd (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Dato og tidsindstillinger (Date and Time Settings).

3. Vælg Dato og klokkeslæt (Date and Time).

4. Vælg Indstil via internettet (Set via Internet).

5. Tryk på knappen O for at vende tilbage til skærmbilledet for Dato og Klokkeslæt (Date and Time).

6. Vælg Indstil automatisk (Set Automatically).

7. Vælg Til (On).

8. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

Til japanske PlayStations skal der bruges O i stedet for X til at bekræfte valg.
  1. Begynd fra PS3-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS3-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes).

2. Naviger til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på X.

4. Umiddelbart efter du har trykket på X, skal du trykke og holde på både Start og Vælg (Select), indtil du bliver spurgt, Vil du nulstille dine Netflix-indstillinger og registrere dig igen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?).

5. Vælg Ja (Yes).

6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 4

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis datoen og klokkeslættet på din enhed er meget forskellig fra den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt, vil det give problemer med videoafspilningen. For at indstille tiden:

1. Gå til Indstillinger (Settings) fra hovedmenuen.

• Hvis du ikke står i hovedmenuen, skal du holde knappen PS midt på controlleren nede. Vælg Afslut (Quit), og tryk derefter Ja (Yes) for at vende tilbage til startsiden.

2. Vælg Dato og klokkeslæt (Date and Time).

3. Vælg Dato og tidsindstillinger (Date and Time Settings).

4. Vælg Indstil via internettet (Set Using internet).

5. Vælg Indstil automatisk (Set Automatically), hvis afkrydsningsfeltet ikke allerede er markeret.

6. Vælg Indstil nu (Set Now).

7. Prøv Netflix igen.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

1. Begynd fra PS4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Luk program (Close Application) og derefter vælge OK.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på controlleren.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

Bemærk:
    Selvom du sletter Netflix-appen, fjerner du ikke Netflix-ikonet fra din PS4-startskærm.
  6. Vælg Netflix-ikonet. PlayStation-butikken starter.

7. Vælg ikonet Download.

8. Når Netflix er downloadet, skal du vælge Start.

9. Log på din Netflix-konto, og prøv at streame igen.

• Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din konto til PlayStation Network (PSN) først.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 5

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox 360

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Afinstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og vælg Apps > Mine apps (My Apps).

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen X for at se oplysninger om appen.

4. Vælg Slet (Delete) > Ja (Yes).

Geninstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og gå til Apps.

2. Vælg Netflix for at downloade appen.

3. Prøv Netflix igen.

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på Xbox 360 skal du gå til Indstillinger (Settings).

2. VælgSystemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg Kabelnetværk (Wired Network) eller Trådløst netværk (Wireless Network) afhængigt af forbindelsesmetode.

5. Vælg Test Xbox LIVE-forbindelse (Test Xbox LIVE Connection).

6. Vælg Fortsæt (Continue).

• Hvis din forbindelsestest lykkedes, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.

• Hvis forbindelsestesten mislykkedes, kan du søge efter yderligere hjælp på Microsofts supportwebsted til Xbox

Kontrollér DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Gå til Indstillinger (Settings), og vælg Systemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg dit netværk, og vælg Konfigurer netværk (Configure Network).

5. Vælg DNS-indstillinger (DNS Settings), og vælg Automatisk (Automatic)

6. Sluk din Xbox, og tænd den igen.

7. Prøv Netflix igen.

Ryd systemcachen

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. VælgSystemindstillinger (System Settings).

4. Vælg Lager (Storage).

5. Markér Hukommelseskort (Memory Unit), Harddisk (Hard Drive) ellerUSB-lager (USB Storage), og tryk derefter på Y på din controller.

6. Vælg Ryd systemcache (Clear System Cache).

• Hvis du ikke ser Ryd systemcache (Clear System Cache), skal du kontrollere en anden lagerenhed.

7. Vælg Ja (Yes), når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenhed.

8. Prøv at starte Netflix igen, når du har ryddet systemcachen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på Xbox 360 skal du gå til Indstillinger (Settings).

2. VælgSystemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg Kabelnetværk (Wired Network) eller Trådløst netværk (Wireless Network) afhængigt af forbindelsesmetode.

5. Vælg Test Xbox LIVE-forbindelse (Test Xbox LIVE Connection).

6. Vælg Fortsæt (Continue).

• Hvis din forbindelsestest lykkedes, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.

• Hvis forbindelsestesten mislykkedes, kan du søge efter yderligere hjælp på Microsofts supportwebsted til Xbox

Kontrollér DNS-indstillingerne på din Xbox

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Gå til Indstillinger (Settings), og vælg Systemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg dit netværk, og vælg Konfigurer netværk (Configure Network).

5. Vælg DNS-indstillinger (DNS Settings), og vælg Automatisk (Automatic)

6. Sluk din Xbox, og tænd den igen.

7. Prøv Netflix igen.

Ryd systemcachen

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. VælgSystemindstillinger (System Settings).

4. Vælg Lager (Storage).

5. Markér Hukommelseskort (Memory Unit), Harddisk (Hard Drive) ellerUSB-lager (USB Storage), og tryk derefter på Y på din controller.

6. Vælg Ryd systemcache (Clear System Cache).

• Hvis du ikke ser Ryd systemcache (Clear System Cache), skal du kontrollere en anden lagerenhed.

7. Vælg Ja (Yes), når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenhed.

8. Prøv at starte Netflix igen, når du har ryddet systemcachen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox One

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Fjern Netflix-appen:

1. Start fra Xbox Dashboard.

2. Vælg Mine spil og apps (My Games & Apps).

Bemærk:
    Du kan være nødt til at rulle ned for at se denne valgmulighed.
  3. Vælg Apps blandt valgmulighederne til venstre.

4. Markér Netflix-appen, og tryk på knappen Menu på controlleren.

5. Vælg Administrer app (Manage App).

6. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All).

7. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All) igen for at bekræfte.

Installer Netflix-appen igen:

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på og prøve Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige spilkonsoller

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Mobiltelefoner og tablets

Android

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Når du starter appen

Sluk for din enhed, og tænd den igen.
  1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Når du prøver at logge ind

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Nulstil Netflix-appen

Opdater gamle Netflix-oplysninger, der er gemt på din iPhone, iPad eller iPod touch, ved at nulstille appen.

Bemærk:
Nulstilling af appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Før fingeren nedad, indtil du finder Netflix-appen.

3. Vælg Netflix.

4. Før Nulstil-skyderen til Til.

• Hvis du ikke ser omskifteren Nulstil, skal du fortsætte din fejlfinding nedenfor.

5. Tryk på knappen Start (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

6. Tryk på knappen Start (Home) to gange, og før fingeren mod højre, indtil du finder Netflix-appen.

7. Stryg opad på Netflix-appen for at lukke din session.

8. Tryk på knappen Start (Home) to gange for at vende tilbage til startskærmen.

9. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallation af appen fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din konto.
  1. På startskærmen skal du trykke på og holde på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen.

5. Indtast adgangskoden og Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du gå til Apples supportwebsted for at nulstille den.

6. Prøv Netflix igen, når du har installeret appen.

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen i App Store, kan du få hjælp på Apples supportwebsted.

Rediger eller deaktiver begrænsninger på din iOS-enhed

iOS 11.0 eller ældre

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Begrænsninger (Restrictions).

Bemærk:
    Du bliver bedt om at indtaste den adgangskode, der blev brugt, da begrænsninger blev aktiveret.
    • Sådan redigerer du begrænsninger:

1. Under Tilladt indhold (Allowed Content) skal du vælge Websteder (Websites).

• Kun specifikke websteder (Specific Websites Only) eller Begræns indhold beregnet for voksne (Limit Adult Content) skal vælges.

2. Rul ned til bunden af listen, og vælg Tilføj et websted (Add A Website).

3. Indtast https://secure.netflix.com sammen med en titel (f.eks. "Netflix App").

4. Vælg Udført (Done) på tastaturet.

• Sådan slår du begrænsninger fra:

1. Vælg Deaktiver begrænsninger (Disable Restrictions).

2. Indtast adgangskoden igen.

4. Prøv Netflix igen.

iOS 12.0 eller nyere

Bemærk:
Hvis skærmtidsindstillinger er indstillet på et barns enhed, vil du blive bedt om at indtaste din kode til Skærmtid, før disse indstillinger kan ændres.
  1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Skærmtid.

3. Vælg Indhold og anonymitet.

4. Vælg iTunes & App Store.

5. Vælg Installer apps.

6. Vælg Tillad.

7. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med dette eller ønsker at vide mere om begrænsninger på din iOS-enhed, kan du se Apples supportartikel Forstå begrænsninger.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Afslut alle nylige apps

1. Åbn appskifteren ved at trykke to gange på knappen Home.

Bemærk:
    Hvis enheden ikke har knappen Home, skal du føre fingeren opad fra bunden af skærmen og holde.
  2. Før fingeren opad for hver app på listen for at afslutte den.

3. Åbn appen, og prøv igen.

Trinnene til at afslutte en app kan være anderledes for din enhed. Gå til Apples supportwebsted for at se trinnene for din enhed.

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige mobiltelefoner og tablets

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Set-top-bokse og streamingafspillere

Amazon Fire TV/Stick

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Mens du gennemser appen

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Home på din fjernbetjening til dit Amazon Fire TV.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Mit Fire TV (My Fire TV).

• Hvis du ikke kan se My Fire TV, skal du vælge System eller Enhed.

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Slet Netflix

1. Markér Netflix-appen fra startskærmen på dit Apple TV.

2. Tryk og hold på midten af fjernbetjeningens berøringsoverflade eller clickpad, indtil Netflix-ikonet begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Afspil/Pause for at slette appen.

4. Vælg Slet (Delete) igen for at bekræfte.

Geninstaller Netflix

1. Åbn App Store på startskærmen til Apple TV.

2. Søg efter Netflix for at finde appen, og vælg derefter Installer (Install).

3. Prøv Netflix igen.

Når du prøver at vælge en profil

Gennemtving lukning af Netflix-appen
  1. Dobbelttryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.

2. Stryg til højre eller venstre, så Netflix er i fokus.

3. Stryg opad for at gennemtvinge lukning af Netflix-appen.

4. Prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart dit Apple TV

Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til Apple TV, og hold den nede, indtil du vender tilbage til startskærmen.

• For Apple TV 2 og 3: Vælg Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Start igen (Restart)

• For Apple TV 4 og 4K: Vælg Indstillinger (Settings) > System > Start igen (Restart)

Vent, indtil dit Apple TV er genstartet, og prøv derefter at starte Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Slet Netflix

1. Markér Netflix-appen fra startskærmen på dit Apple TV.

2. Tryk og hold på midten af fjernbetjeningens berøringsoverflade eller clickpad, indtil Netflix-ikonet begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Afspil/Pause for at slette appen.

4. Vælg Slet (Delete) igen for at bekræfte.

Geninstaller Netflix

1. Åbn App Store på startskærmen til Apple TV.

2. Søg efter Netflix for at finde appen, og vælg derefter Installer (Install).

3. Prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Chromecast

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Nulstil indstillingerne på din Chromecast
  1. Hold knappen på din Chromecast nede i 25 sekunder, eller indtil lampen begynder at blinke.

Bemærk:
    Nulstilling af din Chromecast sletter alle indstillinger, der tidligere var gemt på enheden. Følg Googles trin til at konfigurere din Chromecast igen.
  2. Når du har nulstillet enheden, skal du knytte den til din Netflix-konto igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Deaktiver og genaktiver Netflix-appen

Roku 1

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

6. Vælg Netflix på startskærmen, og følg instruktionerne for at genaktivere appen.

7. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Alle øvrige Roku-modeller

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Markér Netflix-appen, og tryk på stjerne-tasten på fjernbetjeningen.

3. Vælg Fjern kanal (Remove channel).

4. Vælg Fjern kanal igen (Remove channel again) for at bekræfte.

5. Vælg Streamingkanaler (Streaming Channels) på startskærmen.

6. Vælg Film og tv (Movies & TV).

7. Vælg Netflix.

8. Vælg Tilføj kanal (Add Channel).

9. Vælg Gå til kanal (Go to channel).

10. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige set-top-bokse og streamingafspillere

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du starter appen

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Smart-tv'er

Samsung smart-tv

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt Samsung

Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun Samsung kan løse.

Kontakt Samsung, og bed om følgende:

• Hjælp til at nulstille din Smart Hub.

• Hjælp til opgradering til den nyeste firmware på enheden.

• Hjælp til at udføre en fabriksnulstilling.

Hvis disse trin ikke hjælper, har Samsung muligvis andre forslag. Eller prøv at se Netflix på en anden enhed.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem skal du kontakte producenten af enheden for at få hjælp.

Disse trin kan slette data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Før du udfører disse trin, skal du sikre dig, at du har navnet og adgangskoden for dit wi-fi-netværk og dine loginoplysninger for Netflix.
  • Opdatering af din enhed til den nyeste software- eller firmwareversion

• Nulstilling af din enhed til de oprindelige fabriksindstillinger.

Hvis producenten ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virker, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Sony Android TV

Opdater Netflix-appen

1. I menuen Start (Home) skal du vælge Apps.

2. Åbn appen Google Play Butik.

3. Rul ned til Mine apps (My apps).

4. Vælg Netflix i øverste række, og vælg Opdater (Update).

Bemærk:
    Hvis du ikke ser Netflix i øverste række, er der ikke nogen tilgængelig opdatering.

Hvis du ikke kan finde appen Google Play Butik, har du muligvis ikke et Android-baseret tv. Brug i stedet trinene i denne artikel under Alle øvrige smart-tv'er.

Hvis der ikke var nogen tilgængelig opdatering, eller hvis du stadig oplever dette problem efter opdateringen, kan du fortsætte med fejlfinding herunder.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige smart-tv'er

Hvornår fryser Netflix-appen eller holder op med at reagere?

Når du åbner appen

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem skal du kontakte producenten af enheden for at få hjælp.

Disse trin kan slette data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Før du udfører disse trin, skal du sikre dig, at du har navnet og adgangskoden for dit wi-fi-netværk og dine loginoplysninger for Netflix.
  • Opdatering af din enhed til den nyeste software- eller firmwareversion

• Nulstilling af din enhed til de oprindelige fabriksindstillinger.

Hvis producenten ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virker, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side af Netflix-startskærmen.

2. Vælg Få hjælp i bunden af menuen.

3. Vælg Log ud.

4. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle andre enheder

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.