Sådan bruges Netflix på Apple TV

Få mere at vide om Netflix-funktioner på dit Apple TV, inklusive en guide til at konfigurere og logge ud af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på Apple TV (2. generation) og senere.

Opløsning
De fleste enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Forældrekontrol
Netflix giver dig mulighed for at indstilleforældrekontrol for individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Se, hvordan du bruger undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som findes til mange serier og film. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd, ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. For at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

Enhedsserier

Opløsning

Undertekster og lyd

Apple TV (2. generation)

720p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Apple TV (3. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Apple TV HD (4. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Apple TV 4K (1. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Bemærk:
Dolby Atmos kræver tvOS version 12 eller senere

Apple TV 4K (2. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Apple TV 4K (3. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Apple TV (2. og 3. generation)

Hvis du vil knytte dit Apple TV til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen og følge nedenstående trin.

1. Vælg Netflix i Apple TV-hovedmenuen.

2. Vælg Er du allerede medlem? Log ind (Already a member? Sign in).

Bemærk:
    Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab på Netflix.com i en web- eller mobilbrowser.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Apple TV HD eller Apple TV 4K

Hvis du vil knytte dit Apple TV til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen og følge nedenstående trin.

Installer Netflix-appen

1. Vælg App Store på startskærmen.

2. Søg efter Netflix i App Store for at finde vores app, og vælg Hent for at starte installationen.

3. Efter installationen vil Netflix-appen være synlig på startskærmen.

Log på Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at bruge en eksisterende Netflix-konto.

Bemærk:
    Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab på Netflix.com i en web- eller mobilbrowser.
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, når du har valgt Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Apple TV (2. og 3. generation)

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Vælg Skift profil (Switch Profiles), hvis din konto har profiler.

• Vælg Log ud (Sign Out), hvis din konto ikke har profiler.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger.

Apple TV HD eller Apple TV 4K

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen, når du er i Netflix-appen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte streamingbaserede Apple TV-medieafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Apple TV via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller mere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Følgende Apple TV-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Apple TV 4K (1. generation)

• Apple TV 4K (2. generation)

• Apple TV 4K (3. generation)

Netflix er tilgængeligt i Dolby Vision og HDR på den valgte Apple TV-model. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Følgende Apple TV-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Dolby Vision og HDR10-format:

• Apple TV 4K (1. generation)

• Apple TV 4K (2. generation)

• Apple TV 4K (3. generation)