Brug af Netflix på dit Apple TV

Velkommen til Netflix på dit Apple TV! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på Apple TV 2 og senere.

Understøttede regioner

Netflix er tilgængeligt over hele verden, og de fleste enheder vil fungere, hvor der er adgang til Netflix. Visse ældre enheder vil dog kun fungere i det land, hvor de er købt. Se vores kort over understøttede regioner for at få flere oplysninger. Hvis du overvejer at købe en ny enhed, skal du kontakte producenten for at få oplyst, om den understøtter Netflix i din region.

Ældre enheder beder dig muligvis om at gå til netflix.com/activate for at konfigurere din enhed. Disse enheder understøtter kun Netflix i USA og Canada.

Navigation

På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med serier og film, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

Hvis du vil spole frem eller tilbage på dit Apple TV 4, skal du sørge for, at din titel er på pause, eller at berøringstastaturet er valgt.

Opløsning

De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd

Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige for mange serier og film. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis ikke, understøtter enheden ikke denne funktion. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

On Apple TV 4K, you can also stream select titles with Dolby Atmos audio. Visit our article about using Dolby Atmos with Netflix for more information.

Forældrekontrol

Netflix allows you to set parental controls on individual profiles.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hvis du vil knytte dit Apple TV til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Netflix i Apple TV-hovedmenuen.

2. Vælg Er du allerede medlem? Log ind (Already a member? Sign in).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Hvis du vil knytte dit Apple TV til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

Installer Netflix-appen

1. Vælg App Store på startskærmen.

2. Søg efter Netflix i App Store for at finde vores app, og vælg Hent (Get) for at starte installationen.

3. Efter installationen vil Netflix-appen være synlig på startskærmen.

Log på Netflix

1. Start Netflix-appen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at bruge en eksisterende Netflix-konto, eller Start din gratis måned (Start your free month) for at oprette en ny konto.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, når du har valgt Log ind (Sign In).

• Hvis du bliver faktureret for din Netflix-konto gennem iTunes, skal du kontrollere, at dit Apple TV er logget på den korrekte iTunes-konto, og vælge Gendan køb (Restore Purchases), når du bliver bedt om din e-mailadresse og adgangskode.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Vælg Skift profil (Switch Profiles), hvis din konto har profiler.

• Vælg Log ud (Sign Out), hvis din konto ikke har profiler.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen, når du er i Netflix-appen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Når enheden har fuldført deaktivering, kan du oprette forbindelse som en anden bruger.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte streamingbaserede Apple TV-medieafspillere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Apple TV via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Apple TV-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Apple TV 4K