Hvordan kan jeg kontrollere, hvor meget data Netflix bruger?

Når du ser serier eller film, bruger Netflix ca. 1 GB data pr. time til hver stream i en SD-video og op til 3 GB pr. time til hver stream i en HD-video. Download og streaming bruger lige store mængder data. Hvis du er bekymret over begrænsninger af data eller båndbredde, kan du ændre indstillingerne for dataforbrug ved at følge nedenstående trin.

Tilpas dine indstillinger for dataforbrug

1. Gå til siden Konto (Account) fra en webbrowser, og vælg Afspilningsindstillinger (Playback Settings).

2. Vælg den ønskede indstilling for dataforbrug (bemærk, at hvert estimat herunder er pr. stream, og at begrænsning af dataforbrug kan påvirke videokvaliteten):

• Lav (0,3 GB pr. time)

• Mellem (SD: 0,7 GB pr. time)

• Høj (bedste billedkvalitet, op til 3 GB pr. time for HD og 7 GB pr. time for Ultra HD)

• Auto (justeres automatisk til at levere den bedste kvalitet baseret på hastigheden af din aktuelle internetforbindelse)

3. Vælg Gem (Save)

Bemærk:
Det kan tage op til otte timer, før disse ændringer træder i kraft.

Indstillinger for dataforbrug gælder kun for den Netflix-profil, du er i, når du angiver dem. Det betyder, at du kan have forskellige indstillinger for dataforbrug for hver enkelt profil. Hvis du er bekymret over den samlede mængde data, som Netflix bruger, skal du ændre indstillingerne for hver enkelt profil.

Hvis du er interesseret i at administrere dit trådløse dataforbrug på individuelle mobile enheder, kan du gå til Hvordan administrerer jeg brug af mobildata på Netflix?