Sådan kontrollerer du, hvor meget data Netflix bruger

Når du ser serier eller film via Netflix-appen, bruges der forskellige mængder data i timen alt efter videokvaliteten. Du kan ændre indstillingerne af dit dataforbrug ved at følge nedenstående trin.

Webbrowser
Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

Netflix har fire indstillinger for dataforbrug.

Dataforbrug pr. time pr. enhed:

1. Lav: Basisvideokvalitet, op til 0,3 GB

2. Medium: Standardvideokvalitet, op til 0,7 GB

3. Høj: Bedste videokvalitet

• Standardopløsning: op til 1 GB

• HD: op til 3 GB

• Ultra HD (4K): op til 7 GB

4. Auto: Justeres automatisk til at levere den bedste kvalitet baseret på hastigheden af din aktuelle internetforbindelse.

Tilpas dine indstillinger for dataforbrug

Du kan have forskellige indstillinger for dataforbrug for hver profil på din konto. Sådan ændrer du dine indstillinger:

1. Gå til siden Konto i en webbrowser.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle profiler skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg Afspilningsindstillinger.

4. Vælg den ønskede indstilling for dataforbrug.

Bemærk:
    En begrænsning af dataforbruget kan påvirke billedkvaliteten.
  5. Vælg Gem.

Netflix har fire indstillinger for forbrug af mobildata:

1. Automatisk: Netflix-appen vælger en indstilling for dataforbrug, der afvejer dataforbrug med videokvalitet. Du kan se ca. fire timer pr. GB data.

2. Kun wi-fi: Streamer kun, når der er forbindelse til wi-fi.

3. Spar på data: Se ca. seks timer pr. GB data.

4. Maks. data:

• Den højest mulige kvalitet for din enhed og den serie eller film, du ser.

• Der kan bruges en GB pr. 20 minutter eller mere afhængigt af enheden og netværkshastigheden.

• Anbefales kun, hvis du har et mobilabonnement med ubegrænset dataforbrug.

Bemærk:
Hvis du også har indstillet forbruget af Netflix-data, vil streaming på mobilenheder ikke overstige denne indstilling.

Tilpas indstillingerne for forbrug af mobildata

Sådan vælger du den indstilling, der passer bedst til dit mobildataabonnement:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Under Videoafspilning skal du vælge Mobildataforbrug .

• Du kan justere indstillingerne for download af data ved at slå Kun wi-fi til eller fra under Downloads

6. Vælg din foretrukne indstilling.

Bemærk:
Du kan ikke ændre denne indstilling, hvis Automatisk er slået til, eller hvis du har afventende downloads. Hvis din foretrukne dataindstilling vises i gråt, skal du slå Automatisk fra eller annullere alle afventende downloads, eller vente på, at de er færdige, og derefter prøve igen.