Hvordan kan jeg kontrollere, hvor meget data Netflix bruger?

Når du ser serier eller film, bruger Netflix ca. 1 GB data pr. time til hver stream i en SD-video og op til 3 GB pr. time til hver stream i en HD-video. Download og streaming bruger lige store mængder data. Hvis du er bekymret over begrænsninger af data eller båndbredde, kan du ændre indstillingerne for dataforbrug ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér Netflix-dataforbruget
Kontrollér forbruget af mobildata

Indstillinger for Netflix-dataforbrug

Netflix har fire indstillinger for dataforbrug:

• Lav – 0,3 GB pr. time pr. enhed

• Mellem – SD: 0,7 GB pr. time pr. enhed

• Høj – Bedste videokvalitet op til 3 GB pr. time pr. enhed for HD og 7 GB pr. time pr. enhed for Ultra HD

• Auto – justeres automatisk til at levere den bedste kvalitet baseret på hastigheden af din aktuelle internetforbindelse

Tilpas indstillingerne for Netflix-dataforbrug

Indstillinger for dataforbrug gælder kun for den Netflix-profil, du er i, når du angiver dem. Det betyder, at du kan have forskellige indstillinger for dataforbrug for hver enkelt profil på din konto. Hvis du er bekymret over den samlede mængde data, som Netflix bruger, skal du gentage nedenstående trin for hver profil.

1. Log på Netflix.com.

2. Vælg den profil, du vil ændre dine indstillinger for dataforbrug til.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  3. Vælg Konto (Account).

4. Under Min profil (My Profile) skal du vælge Afspilningsindstillinger (Playback Settings).

5. Vælg den ønskede indstilling for dataforbrug.

Bemærk:
    En begrænsning af dataforbruget kan påvirke billedkvaliteten.
  6. Vælg Gem (Save). Ændringerne træder i kraft inden for 8 timer.

Indstillinger for forbrug af mobildata

Netflix har fire indstillinger for forbrug af mobildata:

• Automatisk (Automatic) – Netflix vil vælge en indstilling for dataforbrug, der afvejer dataforbrug med god videokvalitet. Det tillader dig i øjeblikket at se ca. 4 timer pr. GB data.

• Kun wi-fi (Wi-Fi Only) – Du vil kun være i stand til at streame på enheden, når du har forbindelse til wi-fi.

• Spar på data (Save Data) – Se ca. 6 timer pr. GB data.

• Maks. data (Maximum Data) – Anbefales kun, hvis du har et abonnement med ubegrænset dataforbrug. Denne indstilling vil streame med højest mulig kvalitet for din enhed og det indhold, du ser. Dette kan bruge 1 GB pr. 20 minutter eller mere afhængigt af enheden og netværkshastigheden.

Bemærk:
Hvis du også har indstillet forbruget af Netflix-data, vil streaming på mobilenheder ikke overstige denne indstilling.

Tilpas indstillingerne for forbrug af mobildata

De ændringer af dataindstillinger, du foretager fra mobilenheden, gælder, når den pågældende enhed streamer over mobildatanetværk. Sådan vælger du den indstilling, der passer bedst til dit mobildataabonnement:

1. Mens du er i Netflix-appen, skal du vælge ikonet Menu. Dette vil enten blive vist som i øverste venstre hjørne eller i øverste højre hjørne.

2. Tryk på Appindstillinger.

3. Vælg Mobildataforbrug (Cellular Data Usage).

4. Vælg din ønskede indstilling.

Bemærk:
Du kan ikke ændre denne indstilling, hvis du har ventende downloads. Hvis din foretrukne dataindstilling er nedtonet, skal du annullere alle ventende downloads eller vente på, at de er færdige, og prøve igen.