Kan jeg streame Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-streaming er tilgængeligt i Netflix på mange 4K-enheder.

Hvad skal jeg bruge for at streame Ultra HD?

• Et 60 Hz-tv eller en computerskærm, der er kompatibel med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, eller opgradere dit abonnement på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Understøtter andre enheder Ultra HD-streaming med Netflix?

Følgende enheder understøtter streaming i Ultra HD. De skal forbindes via HDMI til en port på dit Ultra HD-tv, der understøtter 60 Hz. Både HDMI-kablet og HDMI-porten på dit tv skal være HDCP 2.2-certificeret for at kunne vise indhold i Ultra-HD. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken port der opfylder disse krav, skal du se i tv'ets brugsanvisning eller kontakte tv-producenten.

Bemærk:
Enheder skal køre med den nyeste firmware til Ultra HD-afspilning for at fungere korrekt.

Kan jeg se Netflix i Ultra HD på min computer?

Netflix er i øjeblikket tilgængelig i Ultra HD på Windows-computere med:

Disse computere kræver en 60Hz-skærm for at kunne afspille indhold i Ultra HD.

Hvor hurtigt skal mit internet være, før jeg kan streame i Ultra HD?

Vi anbefaler en internethastighed på mindst 25 megabit pr. sekund for at streame Ultra HD-titler. Se vores artikel Anbefalinger for internetforbindelseshastighed for at få flere oplysninger.

Hvordan finder jeg Ultra HD-titler?

Hvis din enhed understøtter Netflix Ultra HD-streaming, og du har et abonnement, der tilbyder det, kan du søge på Netflix efter ordet "4K" eller "UltraHD" for at finde titler, der er tilgængelige i Ultra HD.

Bemærk:
Nogle serier tilbyder muligvis ikke alle sæsoner i Ultra HD.

Hvorfor kan jeg ikke se titler med Ultra HD-ikonet på min 4K-enhed?

Ultra HD 4K-streaming via Netflix er kun tilgængelig på bestemte tv-modeller, streamingenheder og computere. Se flere oplysninger herover.

Ultra HD 4K-streaming via Netflix er desuden kun tilgængelig for abonnementer, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på Netflix.com/ChangePlan.

Hvis du har et tv, en enhed eller en computer samt et abonnement, der understøtter Ultra HD 4K, men stadig ikke kan se titler med Ultra HD-ikonet, kan du gå til Jeg kan ikke se Ultra HD 4K-titler, når jeg bruger Netflix.