Kan jeg streame Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-streaming findes på Netflix!

Hvad skal jeg bruge for at streame Ultra HD?

• Et 60 Hz-tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, eller opgradere dit abonnement på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Understøtter andre enheder Ultra HD-streaming med Netflix?

Følgende enheder understøtter streaming i Ultra HD. De skal forbindes via HDMI til en port på dit Ultra HD-tv, der understøtter 60 Hz. Både HDMI-kablet og HDMI-porten på dit tv skal være HDCP 2.2-certificeret for at kunne vise indhold i Ultra-HD. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken port der opfylder disse krav, skal du se i tv'ets brugsanvisning eller kontakte producenten.

Bemærk:
Enheder skal køre med den nyeste firmware til Ultra HD-afspilning for at fungere korrekt.

Kan jeg se Netflix i Ultra HD på min computer?

Netflix er i øjeblikket tilgængelig i Ultra HD på Windows-computere med:

Hvor hurtigt skal mit internet være, før jeg kan streame i Ultra HD?

Vi anbefaler en internethastighed på mindst 25 megabit pr. sekund for at streame Ultra HD-titler. Se vores artikel Anbefalinger for internetforbindelseshastighed for at få flere oplysninger.

Hvordan finder jeg Ultra HD-titler?

Hvis din enhed understøtter Netflix Ultra HD-streaming, og du har et abonnement, der tilbyder det, kan du søge på Netflix efter ordet "4K" eller "UltraHD" for at finde titler, der er tilgængelige i Ultra HD.

Bemærk:
Nogle serier tilbyder muligvis ikke alle sæsoner i Ultra HD.

Hvorfor kan jeg ikke se titler med Ultra HD-ikonet på mit 4K HD-tv?

Ultra HD 4K-streaming via Netflix er kun tilgængelig på bestemte tv-modeller og streamingenheder. Se flere oplysninger herover.

Ultra HD 4K-streaming via Netflix er desuden kun tilgængelig for abonnementer, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på Netflix.com/ChangePlan.

Hvis du har et tv, en enhed og et abonnement, der understøtter Ultra HD 4K, men stadig ikke kan se titler med Ultra HD-ikonet, kan der være et problem med din enheds forbindelse til dit tv. Slut din enhed direkte til dit tv for at løse dette problem. Du kan gøre dette ved at tage enhedens HDMI-kabel ud af eventuelle receivere eller eventuelt stereoudstyr og slutte det til dit tv. Hvis din enhed allerede er sluttet direkte til dit tv, kan du prøve at bruge en anden HDMI-port. Bemærk at både HDMI-kablet og HDMI-porten på dit tv skal være HDCP 2.2-certificeret. Søg i brugermanualen for dit tv, eller kontakt producenten af din enhed for flere oplysninger.

globe