Sådan bruger du Netflix på din Mac-computer

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Mac-computer, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Sådan logger du på din Netflix-konto på din Mac-computer:

1. Gå til netflix.com.

2. Vælg Log ind, og følg trinnene på skærmen.

Sådan logger du af din Netflix-konto på din Mac-computer:

1. Gå til netflix.com.

2. Placer markøren på dit profilnavn i øverste højre hjørne.

3. Vælg Log af Netflix.

For at streame i Ultra HD (UHD) har du brug for:

• En Mac-computer med en Apple-processor eller Apple T2 Security-chip og en indbygget UHD-kompatibel skærm.

• macOS Big Sur 11.0 eller nyere installeret.

• Den nyeste version af Safari-browseren.

• Hvis du opretter forbindelse til en eller flere eksterne skærme, skal hver forbundet skærm som minimum have en opdateringshastighed på 60 Hz og en opløsning på UHD/4K og være tilsluttet med et HDCP 2.2-kompatibelt videokabel.

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i UHD.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller mere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Netflix understøtter to High Dynamic Range-videoformater (HDR): Dolby Vision og HDR10. Hvis din Mac opfylder nedenstående krav, vil serier og film, der er tilgængelige i HDR, vise HDR- eller DV-ikonet ved siden af deres beskrivelse.

Hvis du vil afspille HDR-indhold på din Mac-computer, skal du bruge:

• Den nyeste version af Safari-browseren

• En kompatibel Mac-model med en HDR-kompatibel skærm

• macOS Catalina 10.15.4 eller nyere

• Hvis du bruger et kabel eller en adapter, skal det understøtte HDR

• Forhåndsindstillingen Apple XDR Display eller afkrydsningsfeltet High Dynamic Range skal være slået til i Systemindstillinger > Skærm

• Indstillingen Optimer videostreaming ved batteri skal være slået fra i Systemindstillinger > Batteri